Kreće novi rat! Ivana Šopić šokirala izjavom o Osmanu Kariću, a onda se u celoj priči našao i Milan Milošević

07.10.2023

16:49

0

Ona je bez dlake na jeziku

Kreće novi rat! Ivana Šopić šokirala izjavom o Osmanu Kariću, a onda se u celoj priči našao i Milan Milošević
Osman Karić,Ivana Šopić,Milan Milošević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivana Šopić nedavno je komentarisala bivšeg dečka Stefana Karića, koj je nedavno bio nasilan prema starleti Nataši Šaviji. Ovom prilikom, dotakla se i Stefanovog oca Osmana Karića.

- Ni u kakvim sam odnosima sa Osmanom. Sa Stefanom sam se i pomirila. U smislu, izašli smo zajedno. Čujemo se ponekad sa kako si, ali se ne družimo. Naravno da neke stvari ne mogu da se obrišu. Za neke njegove postupke, on je kriv. Stefan je u momentima kad me vređao u Narod pita i upao u neku duboizu, čovek kojeg ja ne poznajem, mislim da ni on nije bio svestan. I sada kada pričamo o tome, shvatam da je bila ishitrena reakcija. Imam razumevanje i tolerantna sam - izjavila je Šopićka, koja je istakla da zna kako se Stefan oseća povodom situacije sa Šavijom.

- Znam da se stidi zbog toga što se dogodilo sa Šavijom. Meni je najviše žao te devojke, jer je ona katastrofa. Niti sam sudija, niti sam kadija, neka sami to rešavaju. On nema lošu dušu i nije želeo da nekog povredi. Imao je loše postupke, jer nije znao da se iskontroliše - istakla je Ivana za Srbiju danas.

Instagram printscreen/karic_osman
 

Povodom njenih reči, oglasio se Stefanov otac Osman Karić, a spomenuo je i voditelja Milana Miloševića.

- Ne znam dokle ću vam biti trn u oku. Imam svoje mišljenje, a vi se stalno trudite da mi to osporite i to je legitimno. Imate pravo i da me prozivate, ali onda ćete morati da snosite posledice. To što ja kažem da ste zamenili Mesija ili Milana Miloševića sa nekim igraćem druge lige, ne mora da znači da sam u pravu. Nisi mi ni sestra, ni brat, zato ne ulazi sa mnom u rat - ispričao je Osman, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike