Kako je Ana Ćurčić „zavrnula” kumu Milenu: Ona joj plaćala kamatu

25.09.2023

09:34

0

Autor: B. D.

Hvalila se da je uspela da zaradi na njoj

Kako je Ana Ćurčić „zavrnula” kumu Milenu: Ona joj plaćala kamatu
Milena Kačavenda, Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Đedović tokom protekle noći je voditelju Darku Tanasijeviću otkrio sve tračeve iz Elite, a između ostalog, tema razgovora je bila i Ana Ćurčić, bivša drugarica Milene Kačavende.

- Ti i Milena ste spomenuli da je Ana svojevremeno pozajmila Mileni novac da bi Milena shvatila da je Ana davala novac na kamatu - upitao je voditelj je Darko Marka Đedovića. 

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Đedović

- Tako je, pričali smo i o aferi Roleks kad je Ana išla sa Zvezdanom da pljačkari. Ona je tipovala, a on je pljačkario. Ona je direktni učesnik svega toga. Pa ja bih prijatelju poklonio 3 hiljade evra da mu zapne. Mileni je hitno trebao novac i Ana nije imala pa je Milena svoj Roleks dala u zalog tom nekom Aninom i Ani je mesečno praćala 600 evra kamatu da ona vraća tom drugu - kazao je Đedović i otkrio kako je zapravo Ćurčićeva „prešla” kumu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda, Ana Ćurčić

 

- Kad se na kraju svela računica Milena je vratila 8.000 za te 3.000 i za tu priču su znale samo njih dve. Ana je hvaleći se Šmizli sve to ispričala i napričala i hvalila se kako je zavrnula kumu za keš. Znači žena je direktno priznala da je ona dala novac, ali ju je kamatarila i tako joj uzimala keš. Postoje dokazi za sve što sam rekao - rekao je Marko.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike