Pretučena starleta! Deniz Dejm završila u Urgentnom centru sa polomljenom rukom i drugim povredama

18.09.2023

09:42

0

Autor: N. M.

Starletu je napao nepoznati muškarac na splavu

Pretučena starleta! Deniz Dejm završila u Urgentnom centru sa polomljenom rukom i drugim povredama
Deniz Dejm - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša učesnica "Zadruge", Deniz Dejm, navodno je pretučena noćas na jednom beogradskom splavu.

Ona je zadobila teške telesne povrede i slomljena joj je ruka. Sve se desilo na proslavi rođendana njenog prijatelja, a pre nego što joj je prišao nepoznati muškarac, bez ikakvih incidenata se zabavljala.

Instagram printscreen/ denisedameofficiel
 

Izvesni muškarac koji je došao do nje, kako navodi izvor, bio je pijan, a starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim. Ipak, on to nije hteo da prihvati, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

- Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali... Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa mu je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti - navodi izvor za Republiku i objašnjava šta se dalje desilo.

Instagram printscreen/ denisedameofficiel
 

- Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi - završio je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike