Miki Đuričić „udario" još jače! Evo šta tačno misli o Ani Ćurčić i njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

20.08.2023

10:55

0

Autor: M. G.

Zbog njegovih reči pre nekoliko dana bila joj je tako pala klapna, da je ispolivala voditeljku pa napustila emisiju

Miki Đuričić „udario" još jače! Evo šta tačno misli o Ani Ćurčić i njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)
Miki Đuričić - Copyright Printscreen „Zadruga - Narod pita"

Miki Đuričić nedavno se uključio u jednu emisiju pa Anu Ćurčić svojim mišljenjem doveo do potpunog ludila. Bivša zadrugarka bila je najpre ispolivala voditeljku sokom, pa onda i napustila šou. Međutim, to nije bilo sve što je on imao da kaže.

Sada, pojavivši se kao gost, „udario" je još jače, a veruje se da Ani to tek neće biti pravo.

- Dobro veče, pozdrav svima. Miki, čestitam ti na prinovi. Nazvala sam jer je Miki dosta realan, međutim prošli put nije bio dovoljno obavešten o dešavanjima između Zvezdana i Ane. Miki, Zvezdan je na početku Anu izvrnuo sa krevetom čim je počela da priča loše o njemu, čak ju je i pljuvao. Ne treba Ana reći da je on nasilnik kad smo mi to i u rijalitiju videli - počela je gledateljka „Zadruge - Narod pita", na šta se Đuričić nadovezao:

„Kako ga se ne plaši sad?"

- To se slažem, ali zašto napada Anđelu i priča o propalim planovima? Šta mu zameram, on je nju prevario i trebalo je posle da ćuti. Po meni, dobro je što se ovo sve desilo u rijalitiju i da se spasila. Možda se malo pogubila jer je bila konfuzna u par navrata. Čemu torta, čemu pismo, čemu žal za svim kad je znala kakav je?

Miki Đuričić, Printscreen „Zadruga - Narod pita"
 

- Kako ga se sad ne plašiš, posle svega? Kako joj napolju to ništa nije smetalo? Kako je pustila decu da žive sa tim čovekom pod istim krovom? - rešetao je on.

- Ja mislim da je pravu stvar uradila time što je ušla. Nasilnici to nikada ne rade pred nekim, ja znam iz svog života - prokomentarisala je zatim gledateljka.

- Zašto Ana ne želi da odgovara u emisiji na pitanja koja se njoj ne dopadaju? - pitala je onda voditeljka.

- I ja se pitam... - gledateljka se nadovezala.

Onda, Đuričić je nastavio.

- Ja mislim da njoj to ništa nije smetalo šta sad navodi. Mene bi moja supruga ostavila odmah da sam radio stvari koje Zvezdan, mislim na kriminal. Ana nije primitivna, pa je nelogično da nije mogla da se oslobodi dok je bio na robiji četiri godine. Ona je imala planove sa njim, a znala je kakav je još žali i napada Anđelu što ga je preotela - kazao je, što vas sve čeka i u snimku koji sledi, pa još napomenuo:

- Ako vam se desi da vas muž ili žena prevari, vi priđite toj trećoj osobi i častite je, jer vas je spasila. Kerić je rekao da bi voleo da ima devojku kao Anđela, a ona ga je toliko oplela samo zbog toga da bi se na kraju smuvala sa 20 godina starijim dečkom. Držala je nivo i glumila Lejdi Dijanu da bi se ispostavilo da je ona sve ovo iz Zadruge 6. Ja sam u prošloj sezoni sa Metejom video koliki je manijak. Moralisala je svim živima, a na kraju šta je uradila, rasturila brak, otela tuđeg muža. Ona je jedno veliko razočaranje, ne zbog javnog sek*a nego zbog lažnog predstavljanja - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike