Asmin objasnio kako tačno Aneli obmanjuje naciju: Ali nema veze, ispašće iz „Elite" za 20 dana, tako da je sve okej? (FOTO)

16.09.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Prema njegovim rečima, u čitavoj priči - samo Stanija Dobrojević ispašta...

Asmin objasnio kako tačno Aneli obmanjuje naciju: Ali nema veze, ispašće iz „Elite" za 20 dana, tako da je sve okej? (FOTO)
Aneli Ahmić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivši verenik Stanije Dobojević, Asmin Durdžić, nastavio je da iznosi šok tvrdnje vezane za njegovu nekadašnju izabranicu Aneli Ahmić, trenutnu stanarku rijaliti kuće u Šimanovcima. Ovoga puta, u okviru „storija" je objasnio kako to „ona sa sestrom obmanjuje čitavu naciju", te istakao da u čitavom sosu koji je nastao - ispašta samo starleta, za koju se još nada da će mu se vratiti

- Hoćete li dokaz da sestre Ahmić varaju celu naciju? Aneli je potpisala ugovor za „Zadrugu" u martu ili aprilu i od tada sprema svoju priču i varaju celu naciju. Nažalost, jedina osoba koja ispašta je Stanija, ali Aneli ispada za 20 dana, tako da je sve okej - napisao je, pa zasigurno i izmamio brojne reakcije svih onih koji ga prate, posebno otkako ljubavni trougao potresa i levo i desno. 

Tu se, međutim, nije i zaustavio. 

- Zamislite Aneli i Sita Ahmić (sestra, nekadašnja učesnica „Parova") su se ufurale da su broj jedan i da su bolje od Stanije. To je kao da ja kažem da imam jaču podršku od Zlatana Ibrahimovića - smejao se Durdžić. 

Podsetimo, Aneli je u „Zadruzi 7 Eliti" optužila Dobrojevićevu da joj je rasturila brak s Asminom. 

Nove tvrdnje Asmina Durdžića, Instagram screenshot / bet_men_007_
 

On, sa druge strane, tvrdi da nikada nije bio u braku sa njom, već da imaju dete i da joj redovno šalje novac za ćerku, te da i ona njega koristi. Vrlo je glasan u tome kako je „on bio žrtva Anelinih ucena" - a u prilog tome jednom prilikom dostavio je i dokaz. U pitanju su bile izvesne glasovne poruke na kojima se čuje kako ga ucenjuje za 20.000 evra i preti inspekcijama, o čemu se naširoko priča i na društvenim mrežama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike