Asmin o detetu koje ima s Aneli! Stanijin bivši otvorio dušu: Šta god da ono poželi, dobiće od mene!

10.09.2023

20:55

0

Autor: M. G.

Ljubavni trougao neprestano je jedna od glavnih tema razgovora

Asmin o detetu koje ima s Aneli! Stanijin bivši otvorio dušu: Šta god da ono poželi, dobiće od mene!
Asmin Durdžić - Copyright Hype TV Screenshot

Otkako je „Zadruga 7 Elita" startovala - zadrugarka Aneli Ahmić, starleta Stanija Dobrojević, te njen sada već i bivši izabranik Asmin Durdžić non-stop su u fokusu. Aneli često i pred kamerama poznate rijaliti kuće komentariše situaciju u kojoj se našla, dok Asmin od Dobrojevićeve ipak ne odustaje i uprkos tome što su se rastali.

Napolju, on sve češće raščivijava priče i navode koji se gotovo svakodnevno pojavljuju na njihov račun, posebno Stanijin - u Asminovim očima. Ovoga puta, međutim, pred kamerama „Hype" televizije dotakao se „sosa" u kom se on našao - pa naglasio kako ima dete s Aneli, uprkos šuškanjima da ono nije njegovo.

Aneli Ahmić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Dete jeste moje. Ja sam stvarno za to dete dao sve. Davao sam sve i nju sam pazio, isto. To što se piše, da ne dajem ništa, to je čista laž. Dok živim ja ću biti tu, maksimalno, šta god da poželi (dete), imaće od mene - izjavio je gotovo u dahu Asmin, za pomenute medije.

Podsetimo, atraktivna crnka se posle raskida uputila u Kinu, a njen bivši izabranik maksimalno je to podržao. Vreme „troši" uglavnom braneći je, ali svakako ume i žestoko da potkači Aneli u svojim izjavama. Nju, naime, prilično krivi za kraj ljubavi sa starletom.

- Strašno mi je sve što Aneli priča u „Eliti", ubija me sve to psihički. Previše mi je to. Da je nešto istina, bilo bi mi lakše, ali kada takve stvari za mene priča takav profil ljudi poput Aneli i njene sestre... Blate Staniju, najviše me to ubija psihički, kad takve žene blate ženu poput Stanije... Ta poruka koja je objavljena, gde ja tražim od Aneli da se zakune da nema drugog, je presudila da Stanija raskine sa mnom. Ta poruka ju je poremetila, presudila... - tvrdio je za „Pink.rs", pa dodao kako je za nju to bio ogroman stres, pritisak, iako je on Ahmićevu „samo hteo da navuče".

Stanija Dobrojević, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Rekla mi je da njoj nikada nije trebalo da radim iza leđa, već samo istinu da joj govorim od prvog dana - istakao je onda on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike