Asmin kontaktirao investitora od kog je Stanija kupila penthaus! Isplivala prepiska: Evo i da li je on bio sa njom!

08.09.2023

17:25

0

Autor: M. G.

Smatra da samo istina treba da se čuje, pa priložio i dokaze

Asmin kontaktirao investitora od kog je Stanija kupila penthaus! Isplivala prepiska: Evo i da li je on bio sa njom!
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U poslednje vreme izašle su u javnost razne priče i optužbe na račun starlete Stanije Dobrojević - osim da je, kako se navodilo, rasturila brak zadrugarke Aneli Ahmić, između ostalog, pojavila se i informacija da je pre Asmina Durdžića imala aferu s oženjenim biznismenom.

- Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje, nije platila ceo investitoru. To cela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i SPA... Posle ga ucenjivala da će sve reći ženi - piše je u porukama objavljenim na onlajn profilu Ahmićeve, prenose domaći mediji, zbog kojih je „Telegraf" onda došao u posed prepiske između Durdžića i izvesnog investora od kog je Dobrojevićeva kupila penthaus.

Aneli Ahmić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Asmin se čoveku najpre predstavio kao Stanijin verenik, pa mu prepričao priče koje kolaju, tražeći od njega da se izjasni po pitanju svega. U odgovoru, jasno se može videti da je starleta sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve veze, osim poslovne, napominju pomenuti mediji.

- ...Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je devojka kupila stan kod mene, gde postoji ugovor, gde je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmešno i izmišljotina - istakao je investitor.

Asmin je potom za pomenute medije dao komentar kako je „ovo poruka za sve koji pokušavaju lažno da optuže i oklevetaju njega ili Staniju."

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, Instagram printscreen/stanijadobrojevic
 

- Svako će morati da kaže kako jeste, počevši od ovog čoveka koji je pošteno ispričao istinu i demantovao te priče, pa do svih ostalih. Neću dozvoliti da bilo koja lažna informacija ne bude demantovana, ali sa dokazima - naglasio je on tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike