Asmin rešen da sa Stanijom ode do oltara: Gledam da se pomirimo, biće onda i svadbe, a Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare!

11.09.2023

19:17

0

Autor: M. G.

Navodno, mnoge pre starlete mu je oprostila za 2.000 evra

Asmin rešen da sa Stanijom ode do oltara: Gledam da se pomirimo, biće onda i svadbe, a Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare!
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Asmin Durdžić našao se u fokusu ubrzo nakon što je „Zadruga 7 Elita" startovala, jer ga je aktuelna stanarka rijaliti kuće Aneli Ahmić optužila kako ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Njoh dvoje, inače, kako se pisalo, bili su i vereni, međutim u jeku drame, Asmin je ostao bez Stanije - za šta umnogome krivi Aneli.

„Njoj su bitne samo pare!"

Aneli Ahmić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- ...Aneli je iskoristila našu ljubav i ušla u „Elitu". Brinem o detetu, njena sestra i ona su sve smislile da bude da to ne radim. Znao sam šta će da uradi. Sa njima sam radio smišljeno. Stavio sam sebe u poziciju da izgubim Staniju, ali ja sam samo mogao tako da dokažem da ovo sa njom nije igra. Sestra joj vodi profil 24 sata i priznaje ona u snimku da će sve uraditi da Staniju i mene razdvoji. Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare - istakao je on za jedne medije, pa dodao:

- Znala je za mnogo cura pre Stanije, sve ih zna. Slao sam joj sve, ona meni oprosti i kaže: „Daj mi dve hiljade evra". Neću da te blatim po tiktoku i, ona ućuti. Sa parama sam kod nje mogao svašta. Slao sam joj četiri hiljade evra i stan sam plaćao i vrtić. Nikako nije imala potrebu da ide u „Zadrugu", jer je od mene imala više od honorara koji ima. Svaki mesec po 2.000 evra. Za sve imam dokaze. Njen brat je jedini normalan iz te porodice, dosta ljudi iz Dubrovnika mi piše i zato imam toliko dokaza - objašnjavao je Asmin.

Tu se, međutim nije i zaustavljao:

- Pokušava da od sebe napravi žrtvu. Znala je da ću da ostanem sa Stanijom i javila svim medijima i eto, sada hoće da postane neka pevačica. Nisam ja kao ona, sve ovo utiče na moj ugled u Austriji. Nikad se ne bih oglasio da samo mene dira, ali je na Staniju udarila i morao sam da reagujem - naglasio je, pa spomenuo i Marka Markovića, nekadašnjeg zadrugara i bivšeg dečka Dobrojevićeve.

„Ona meni kao njemu da plaća ručak i stan?"

Stanija Dobrojević i Marko Marković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Stanija mene nikad nije iskoristila, kad odemo na ručak normalno da ću da platim. Šta, treba da budem Marko Marković, da meni ona plaća stan i ručak? Imam svoj muški stav - oštar je bio Durdžić, pa dodao da od budućnosti sa Stanijom takođe ne odustaje.

- Ne pišem joj, neka odmori žena od svega. Neću da je smaram, dovoljno se pišu laži. Ja sam ispravan i ne volim nepravdu, idem do kraja, pobediće istina. Gledam da se pomirimo, biće i svadbe ako sve bude okej - kazao je, a zatim se dotakao i izvesne fotografije koja je isplivala, a na kojoj je sa hodžom i Aneli.

- ...Ne sme da otkriva detalje lečenja. Šerijatsko venčanje ne bih radio. Nisam ja kao Dejan (Dragojević), Dalilin. To ne postoji, papira nema, a da je bilo venčanja može da bude. Svakako nije mogao da nas venča jer je u kući bilo alkohola, nije po muslimanskim propisima. Kumova nije bilo - stavio je tačku na glasine on.

Dejan Dragojević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Po pitanju optužbi Ahmićeve da ju je on tukao, kazao je:

- Svaka žena što je udarena od strane muškarca šalje fotku porodici njenoj.

- Nikad se nije dogodilo, nisam je udario. Kao, nije bila svesna pet sati - pričao je, pa zaključio razgovor rečima:

- Ne želim da računaju na mene što se tiče „Zadruge", nema emisije, ništa.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike