Asmin hoće da oduzme dete Aneli: Stanijin bivši kontaktirao advokata, strahuje za ćerku

12.09.2023

13:55

0

Smatra da dete nema uslove za život kod babe, odnosno Aneline majke

Asmin hoće da oduzme dete Aneli: Stanijin bivši kontaktirao advokata, strahuje za ćerku
Aneli Ahmić, Asmin Durdžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/asmin

Asmin Durdžić, koji je u javnosti postao poznat kada je njegova bivša Aneli Ahmić rekla da ju je prevario sa Stanijom Dobrojević, rešio je da od nove zadrugarke oduzme njihovu dvogodišnju ćerku.

Kako se navodi, on je kontaktirao advokata kako bi pokrenuo postupak za oduzimanje deteta. On ima starateljstvo nad njihovom ćerkom iako je dete kod Aneline majke i sestre dok je ona u rijalitiju "Zadruga 7 Elita".

Hype TV Screenshot
Asmin Durdžić

- Asmin je kontaktirao advokata u Sarajevu jer je Aneli njihovu ćerku ostavila kod svoje majke i sestre da brinu o njoj dok je u rijalitiju. On želi da se taj slučaj reši, jer mu one ne daju da vidi dete. Uz sve to, dete tamo nema odgovarajuće uslove, jer pored nje brinu o još četvoro dece. Tamo nema uslova ni za odraslog čoveka, a kamoli za jedno dete - priča izvor i dodaje:

Printscreen TVPink
Aneli Ahmić

- On sada strahuje i da bi one mogle da odvedu malu negde van zemlje. Iz Dubrovnika su je odvele u Sarajevo pre dvadesetak dana. Dete može da bude samo kod njega ili majke, a ne kod bake. Advokat mu je rekao da će to moći da se reši, pa tako sada čeka na to.

Asmin se o ovome još nije oglašavao, te nije poznato da li je zaista započeo ovaj proces.

Podsetimo, Stanija i on su raskinuli nakon što su se pojavile razne stvari u javnosti, otkako je Aneli ispričala šta se desilo na početku "Zadruge". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike