Kačavenda doliva ulje na vatru! Posle Žane i Milena sasula sve bivšoj kumi

20.08.2023

15:51

0

Autor: B. D.

Stala je na stranu Žane Omnie

Kačavenda doliva ulje na vatru! Posle Žane i Milena sasula sve bivšoj kumi
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda ne prestaje da intrigira svojim objavama na Instagramu i gotovo svaku priliku koristi da potkači svoju nekadašnju prijateljicu i kumu Anu Ćurčić.

Kako je u toku javno prozivanje Žane Đorđević i Ane, u celu zbrku se uključila i Kačavenda koja je jasno stavila do znanja na čijoj je strani. 

Naime, Milena je objavila fotografiju s letovanja na kojoj pozira kraj znaka za mesto Ćurke. Objavu je dodatno začinila gifovima ove živine, a uz to i tagovala Instagram stranicu koja negativno govori o liku i delu Ane Ćurčić. 

Instagram printscreen/milenaacademy
Milena Kačavenda prozvala Anu Ćurčić

 

Podsetimo, sukob Ane i Žane je počeo onog trenutka kada je Đorđevićeva komentarisala Ćurčićevu, a potom joj i dala nadimak. 

- Ah, pa meni je čak i zanimljivo kada Ana Ćurka umesto Ćurčić komentariše moje tako lepo ime Žana. Osoba poput nje koja ne zna šta je juče jela, a kamoli izgovorila, neko ko ne može da sinhronizuje misao i govor, verovatno stvarno misli da je moje pravo ime Radmila. No, ne zamerimo Ani Ćurki umesto Ćurčić, koja je proteklih sedam godina bila na nekim čudnim opijatima, tj. koncetratima za pernate životinje, pa joj je mozak u konstantnom bagu. Najbučnije ptice u domaćinstvu su kokoške i ćurke, tako da Ana Ćurka umesto Ćurčic pušta krik koji je teško pobrkati sa glasovima ostalih ptica - napisala je Žana Omnia govoreći o drugoplasiranoj učesnici „Zadruge 6”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike