„Naš sukob ima pozadinu!" Kačavenda bez dlake na jeziku o Ani Ćurčić, „Eliti", pa i Slavnićima: Zvezdan je ispao veliki gospodin!

11.08.2023

18:50

0

Autor: M. G.

Kuma nacionale raduje se „Zadruzi 7" i za sada nema „crnu listu", već planira sa svima tamo da se druži

„Naš sukob ima pozadinu!" Kačavenda bez dlake na jeziku o Ani Ćurčić, „Eliti", pa i Slavnićima: Zvezdan je ispao veliki gospodin!
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen ,,Bajke iz podzemlja", Red TV

Milena Kačavenda, čuvena „kuma nacionale" iz prethodne sezone „Zadruge", tokom jednog televizijskog gostovanja otvorila je dušu o svom prijateljstvu s Anom Ćurčić, njihovom navodnom krahu, odlasku u „Elitu"... Ali i o Zvezdanu i Moki Slavniću, što je tek mnoge zaintrigiralo.

Naime, ona je u jednom trenutku razgovora objasnila zašto smatra da je Zvezdan posle „Zadruge 6" u stvari „ispao veliki gospodin", te da istakla kako među njima, u stvari, nema nikakvih tužbi, uprkos raznim šuškanjima.

„Bulić je sve znao!"

Aca Bulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nisam ja prekinula prijateljstvo sa Anom Ćurčić. Čitava ova priča oko našeg sukoba ima pozadinu. Sve je počelo prve večeri finala kada su se njene fan grupe okrenule protiv mene. Vrlo brzo se ispostavilo da je Ana poveravala ljudima koji joj nisu prijatelji. Te fan grupe čine žene koje su se ujedinile protiv mene, njihova najveća zamerka protiv mene je bila da sam ja gradila svoj put u rijaliti što, naravno, nema nikakve veze sa istinom. Aca Bulić je od prvog dana bio član tih fan stranica i znao je šta se dešava. Kada sam ga upitala: „Aco, šta se dešava?", on je rekao da ne zna. Odjednom, kreće priča „kuma pokrala ćebiće, pejpalove, lovu" - nabrajala je ona u „Info danu" na „Informerovoj" televiziji, pa nastavila o tome kako su kontradiktornosti Ćurčićeve bile jasno uočljive i za vreme trajanja šoua.

- O  kontradiktornosti Ane Ćurčić pričalo se i u rijalitiju. Ona je za stolom pričala jedno, u toaletu drugo, u pušioni treće. Meni je sve smešno. Njena izdaja mene nije povredila, jer „ko će koga, ako neće svoj svoga". Ona je mene otpratila, pa me bliokirala, zatim me ponovo zapratila... Ja nju nisam nazad, jer nisam takva. Ja sam Ćurčićevoj bila prijatelj do poslednjeg dana, a popularna sam zbog onoga što jesam.

Ana Ćurčić, Printscreen/YouTube/Novo jutro
 

Otkako je Ana izašla iz rijalitija - sve se, kaže, značajno promenilo.

- Ana Ćurčić mene po izlasku iz rijalitija nije pitala šta sam radila prethodnih meseci, da li sam zapostaviosvoj život, obaveze. Ja sam poslednjih meseci držala fokus na njoj. Kada se sada osvrnete na moje „lajvove", nikada nisam spomenula ko sam ja u stvari, čime se bavim. Nikada nisam imala nijednu objavu na temu mog biznisa - kazala je ona, pa se onda osvrnula i na svoj odnos sa Slavnićima, posebno Zvezdanom, s kojim je Ana svojevremeno bila u romansi.

- Što se tiče Slavnića, Zvezdan je ispao veliki gospodin. Ispao je mudriji od svih, jer je po završetku „Zadruge" zanemeo i nije nastavljao sukob. Kada je u pitanju Moka, on je naš proslavljeni sportista i jedno drugom smo se izvinili. Nema nikakvih tužbi - naglašava ona, koja će se uskoro i sama pokazati kao rijaliti igrač.

Naime, Milena je prva proglašena za sigurnog „igrača" u okviru „Elite".

Milena Kačavenda, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Veliki je „hajp" oko mene jer sam jezičara. Uvek sam bila. Ja sam temperamentna. Ne postoji nijedna osoba sa kojom ne želim da sam u „Eliti". Crna lista ne postoji. U sve sukove u koje sam ušla, ušla sam zbog Ane, Ja sam spremna svima da se izvninim. Naoruzana sam svojim jezikom. Ne piše se dobro samo onima koji se budu „šalili" sa mnom - kaže kuma, pa zaključuje rečima:

- Nemam problem ukoliko Ana uđe u „Elitu". Pomirenja nemna, rukovanja nema, priča je završena. Ne bih joj pružila ruku jer nije zaslužila to. Ja se ne osećam emocionalno provređeno, već sam povređena kao čovek. I na kraju da dodam, ona mene nije odvela ni na jedan ručak, niti na kafu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike