Milena Kačavenda žestoko udarila na bivšu kumu: Priznala da je Anin ulazak u rijaliti uvežban i otkrila pozadinu priče

19.07.2023

15:08

2

Evo zašto Ćurčićeva nije odnela prvu nagradu

Milena Kačavenda žestoko udarila na bivšu kumu: Priznala da je Anin ulazak u rijaliti uvežban i otkrila pozadinu priče
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen/TV Studio B

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić okončale su svoje prijateljstvo nakon 30 godina posle "Zadruge 6". Iako je Milena Ani javno pružala bezrezervnu podršku, Ćurčićeva smatra da je preterala sa iznošenjem informacija u javnost, te je mnoge kumine navode demantovala po svom izlasku.

Kačavendu je kumina reakcija duboko uvredila, te se potpuno povukla i blokirala je na Instagramu. Sada je odlučila da više ne ćuti i otkrije pozadinu priče Ane Ćurčić i ulaska u rijaliti.

"Pet sati smo pričale kad je izašla"

Printscreen/TV Studio B
Milena Kačavenda

- On je mene pitala da ja budem njen kontakt sa javnošću. Ko me poznaje, on zna da ja svoje branim do krvi i da sam jezičara. Nisam znala da će moj britak jezik da me dovede dovde i da imam tako fenomenalno iskustvo sa medijima i novinarima. Pet sati smo sedele zajedno, tada je tek izašla i bila je sva izgubljena. Rekla sam joj da mora da pogleda klipove i snimke kako bi razumela šta se sve desilo. Možda ja jesam preterala i preuveličala - počela je Milena.

Ovom prilikom osvrnula se i na sukob sa Zoranom Mokom Slavnićem, kom se javno izvinila.

- Skoro sam se izvinila Moki Slavniću, ipak je on čovek u godinama, ali i on je preterao. Svi su nasrnuli na nju a godinama je bila u toj porodici - govorila je Milena.

Pexels/Antonio Ahel/ATAImages
Moka Slavnić, Milena Kačavenda i Zvezdan Slavnić

"Vodi rat protiv mene"

- Iako smo se dogovorile da sve pogleda, ona je već počela da me demantuje po medijima. Neka bude da sam preterala i preuveličala, ali ljudi nisu pali sa Marsa ili sa banane. Svima je sve jasno. Kada smo se dogovarale o svemu, nikada nije bilo govora da ona zaćuti. Ali sam ja shvatila tek kada je ušla koliko se ona Zvezdana plaši. Sto puta je demantovaa samu sebe... Demantovala je radijator, a to je rekla njena mama, Aca je izjavio da su se videli, ona je demantovala, ali neka bude. Ja stojim iza svega što sam rekla. Ona je ušla u Zadrugu zbog Zvezdana, a on je sada pao u vodu jer ona vodi rat protiv mene... - izjavila je Kačavenda.

Vežbale su Anin ulazak u rijaliti

- Ana je imala spektakularan ulazak koji su gledali milioni, nas dve smo to dobro izvežbale i bila sam jako ponosna na nju. Mislim da je greška to što se nije ostrvila na njega, nije smela da mu skida temperaturu, nije smela da mu sedi u krilu, nije smela da ga teši... Zato nije pobedila. Tada su žene skočile i prepoznale kao mufljuza jer jedno radi, a drugo govori. Svi su očekivali da ona ispriča konkretno šta joj je radio. Žene su gledale rijaliti i prijavljivale Zvezdana i to psihičko nasilje koje je trpela od njega, te je policija dolazila kod nje u Zadrugu, ali ona nije želela krivično da ga goni - dodala je Milena u jednoj emisiji na Studiju B.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike