Milena Kačavenda uzvraća udarac Ani: Blokirala me je, kada ima muškarca pored sebe, ona otpiše sve druge

10.07.2023

11:50

0

Autor: B. D.

Kuma iznela svoju stranu priče

Milena Kačavenda uzvraća udarac Ani: Blokirala me je,  kada ima muškarca pored sebe, ona otpiše sve druge
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Ana Ćurčić je izjavila da su ona i njena kuma Milena Kačavenda naprasno prekinule kontakt i da se više ne čuju, a sada je Kačavenda ispričala svoju stranu priče, ističući da je nju finalistkinja Zadruge 6 blokirala na Instagramu. 

- Suština je da je ona mene blokirala na instagramu i od tog dana mi nemamo kontakt. Veče pre toga smo bile u komunikaciji, bilo je predviđeno da se vidimo. Međutim, ona kaže da ja nisam imala vremena, to je netačno, ona nije imala vremena za viđanje. Ja sam sve vreme bila u Beogradu, iskreno i nije mi nešto i neophodno da se viđamo - kazala je Milena, ističući da se Ana tako ponaša kada ima partnera pored sebe. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda i majka Ane Ćurčić

- Ana kada ima muškarca pored sebe, njoj je svojstveno da otpiše sve druge, a što se tiče toga, tog ponašanja, ona je čak dala izjavu da mi nismo neke bliske drugarice, a kamoli kume - priča Milena i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda

 

- Ove njene prave prijateljice za koje kaže da su prave, gde su bile sve ovo vreme, stvarno ne znam?! Ana se ograđuje od mene. Druga stvar, rekla je da je bila kontradiktorna u rijalitiju zato što nije znala šta ja pričam spolja. Kakve veze moj govor u spoljnom svetu ima s njenim unutra?! Ona je bila kontradiktorna sama sa sobom. Što se Ace tiče, nas dvoje smo u korektnim odnosima, čujemo se i dalje - kazala je Kačavenda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike