Milena Kačavenda: Ana Ćurčić me je zvala i pretila! Komentarisala i incident u studiju

14.08.2023

11:38

0

Autor: N. M.

Nazvala je i bivšu prijateljicu pogrdnim imenom

Milena Kačavenda: Ana Ćurčić me je zvala i pretila! Komentarisala i incident u studiju
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen ,,Bajke iz podzemlja", Red TV

Ana Ćurčić šokirala je gledaoce uživo u emisiji "Narod pita" kada je ispolivala voditeljku Anu Radulović sokom, a sada je sve komentarisala njena velika rivalka i kuma Milena Kačavenda.

Ona je otkrila da je Ćurčićeva pokušala da je kontaktira, iako je to najpre demantovala, te je Milena sada otkrila detalje.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Milena Kačavenda

 

 

- Prekjuče me je zvala i otvoreno mi je pretila. Rekla je da će nakon mog ulaska početi rat protiv mene, iako ne znam zašto to ne uradi odmah dok mogu da odgovorim, toliko o njenoj hraboristi. Noćas je u emisiji sa sve svojim adminom za kojeg je rekla da ga ne poznaje i da nema nikakav uticaj na nju iznela raznorazne pretnje, da će me raskiriknati, da će pustiti moje glasovne poruke... Tako da sam odlučila više da ne ćutim iako nisam prvobitno želela da je raskrinkavam u Eliti, ona me je prosto naterala. Braniću se onako kako ja znam, a angažovala sam i advokate, tako da nikakav problem - poručuje ona.

Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV
Ana Ćurčić besno prosipa sok

Kačavenda je rekla i šta misli o Aninom ponašanju u emisiji.

- Ono je nedopustivo, dokaz da ne poštuje nikoga. Sramota! I ja sam bila dobra dok sam trebala a sad sam dugme, ali ću spremno dočekati sve od "Ane Kur*ić" i "Ace Kulića". Ja ovaj rat nisam započela prva, samo sam branila ženu koja je bila žrtva nasilja i moj prijatelj - rekla je ona za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike