Slađa Lazić bi u „Zadrugu", ali dečko neće da je čeka! Evo ko će joj zato praviti društvo: Ovako sad izgleda spisak elitaša?

19.08.2023

12:25

0

Autor: M. G.

Jedan i bacio oko na pobednicu šeste sezone, Aleksandru Nikolić

Slađa Lazić bi u „Zadrugu", ali dečko neće da je čeka! Evo ko će joj zato praviti društvo: Ovako sad izgleda spisak elitaša?
Slađana Lazić - Copyright Printscreen ,,Zadruga 6", Pink TV

Pre nego što se prepusti životu pred kamerama na rijaliti imanju u Šimanovcima, svaki učesnik pod obavezno obavlja izvesne lekarske preglede, pa se tek onda pakuje za šou. Danas, mnogi su bili zatečeni na ovom mestu. 

Iz tog razloga, prenose mediji, veruje se da se lista elitaša proširila imenima: Vesna Ćuruvija, Smiljanić Dragoljub, Lepi Mića, Luka Majčica, Maja Jović, Aleksandar Simić, Adi Arnautović, Aleksandar Simić, Miona Jovanović, Jasmina Ana, Boža Džons, te Slađa Lazić, koja na iznenađenje mnogih - ulazi kao singl devojka. 

Bivša zadrugarka je, naime, nedavno istakla kako za novog dečka planira i da se uda, pa je prilično iznenadila pošto je izjavila da se to možda i neće desiti toliko brzo koliko su njeni fanovi očekivali. 

„Neće da me čeka!"

Slađana Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mesec i po dana sam u vezi, trenutno se družim sa Bebicom, to je zasigurna trojka, nikad se ne zna. Ulazim u „Zadrugu", ne znam šta će se desiti, ulazim u „Zadrugu" kao slobodna, dečko me neće čekati. On živi u Španiji, ja bih njega čekala, ali on mene neće - objasnila je bila ona. 

Ćuruvija iz Obrenovca, sa druge strane, diplomirani je socijalni radnik i voditelj.

- Pratila sam „Zadrugu", analizirala sam sve. Imala sam porodičnu tragediju, ovo je za mene izazov. Prelomila sam da uđem, temperamentna sam. Meni je Marko Đedović sasvim okej dečko, izuzetan je, mislim, što se mene tiče, ako on ne bude imao neke predrasude da će biti neko duženje između nas dvoje - objasnila je onda ona, dok je Dragoljub otkrio i ko mu je tokom protekle sezon koju je pratio kraj malih ekrana bio „glavni negativac". 

- Po zanimanju sam fudbalski trener, iz Zemuna sam. Ja sam bivši fudbaler, imao sam povrede neke, pa sam ranije završio karijeru. Na nagovor prijatelja sam se prijavio za ulazak u „Zadrugu". Spreman sam za verbalne sukobe, fizički kontakt nećete videti sigurno. Još ne znam ko sve ulazi. Prošle sezone mi je Zvezdan (Slavnić) bio negativac.

Majčica, estradni menadžer, navodno se takođe sprema za „Elitu" punom parom. 

- Bavim se i TikTokom. Radim sa svim zvezdama, sa „Lapsus bendom", Rastom, Reljom (Popovićem), za klubove, pretežno u Hrvatskoj. Volim rijaliti, ovog puta je bila dobra ponuda. Nisam za fizičke kontate, mora da se pokaže malo kultura u „Zadruzi". Nema razloga za strah, opušten sam tip - izjavio je onda on, prenosi dalje štampa. 

Aleksandru Simiću pobednica prethodne „Zaduge" prilično je probudila maštu, ali ne bi ništa radio po tom pitanju. 

Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Imam 22 godine, bavim se pevanjem. Neće biti teško, ulazim da zabavim narod, daću sve od sebe da bude što manje svađa. Teško da ću se zaljubiti, ali nikad ne reci nikad. Aleksandra Nikolić je dobra riba, ali je ne vidim pored sebe - rekao je Aleksandar.

I bivša zadrugarka Miona Jovanović rešila je, prema daljim napisima, da ponovo okuša svoju sreću. 

- Pevačica, bila sam u „Zadruzi 3", sada želim da se predstavim u što boljem svetlu. Dobila sam poziv, razmislila sam i, kroz par dana sam odlučila. Treba iskoristiti priliku, zahvalna sam produkciji. Ulazim u „Zadrugu" kao zauzeta devojka, biće teško. Pola godine sam u vezi, ulazim sa nekim ciljem, biće mnogo lakše sada - iskrena je bila ona. 

Do sada, inače, zvanično potvrđeni učesnici su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Slobodan Josipović, Vanja Bogićević i Mensur Ajdarpašić.

Šuška se, međutim, kako u narednu sezonu ulaze i Bora Santana i Milica Kemez, zbog njegove objave s kačketom na kom je poruka: „Budućnost je ružičasta", pa s pitanjem: „Da li ste spremni?"

Takođe, pred tamošnjim kamerama očekuje se i bivši političar Aleksandar Požgaj, zbog njegove objave s Fejsbuka u kojoj se navodi kako je budući zadrugar. Među potencijalnima su, popisao je bio „Alo" i: Ana Marija Pavlović (cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev), Stefan Mihić, Anja Todorović, Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Marko Janjušević Janjuš, Miljana i Marija Kulić, pevačica Nada Topčagić, Zvezdan Slavnić, Dalila Dragojević, Lepi Mića, Maja Marinković i drugi. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike