Mensur ne ide u „Elitu" da nađe devojku! Pred odlazak u rijaliti - otkriva šta publika može da očekuje: Ništa više od toga ne bih da obećam!

12.08.2023

19:50

0

Autor: M. G.

Potrudiće se da bude najbolja verzija sebe

Mensur ne ide u „Elitu" da nađe devojku! Pred odlazak u rijaliti - otkriva šta publika može da očekuje: Ništa više od toga ne bih da obećam!
Mensur Ajdarpašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto je proglašeno da je on novi učesnik „Elite", Mensur Ajdarpašić otvorio je dušu pa ispričao šta sve to publika može da očekuje od njega, kao i da mu je ljubav u rijalitiju - sada „poslednja rupa na svirali".

Bez glume i pretvaranja

- Što se tiče samog formata nisam preterano upoznat i nisam mnogo ni razmišljao o tome kako će sve to izgledati, ja prepuštam to ljudima koji se time bave. Znam da će sve to biti vrhunski odrađeno. Što se mene tiče, nadam se da će moji postupci sada biti mnogo bolji nego ranijih godina. Publika od mene može da dobije, kao i uvek, samo ono što sam ja, bez glume i pretvaranja. Ne bih obećavao ništa više, osim da ću se potruditi da budem najbolja verzija sebe - kazao je Mensur za „Pink.rs", pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 

- Nije mi cilj da se zaljubim i nađem devojku tamo. Nisu mi takvi interesi u ovom trenutku.

Upitan zatim koga bi tamo još voleo da vidi i da li postoje ljudi s kojima ne bi da se susretne, odgovorio je gotovo kao iz topa:

- Što se mene lično tiče, svi su dobrodišli. Ja nemam problem ni sa kim - zaključio je Ajdarpašić za pomenute medije.

Podsetimo, „Zadruga 7" koja će nositi naziv „Elita" uskoro počinje sa emitovanjem, a mnogi su oni koji jedva čekaju da vide kako tačno sada rijaliti imanje u Šimanovcima izgleda, kao i ko će se još priključiti ekipi. Trenutno, zna se da Milena Kačavenda i Marko Đedović idu u šou, te da je Vanja Bogićević potpisala ugovor, ali još nije poznato i kada će započeti svoj život pred kamerama.

Glavna nagrada u ovoj rijaliti sezoni iznosiće 100.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike