Ko bi da se igra s kumom nacionale, neka se dobro spremi! Kačavenda angažovala veštačku inteligenciju, pa ide u „Elitu da se zeza!"

10.08.2023

17:35

0

Autor: M. G.

Nijedan učesnik rijalitija ovo do sada nije imao

Ko bi da se igra s kumom nacionale, neka se dobro spremi! Kačavenda angažovala veštačku inteligenciju, pa ide u „Elitu da se zeza!"
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen „Bajke iz podzemlja" Red TV

Milena Kačavenda, „kuma nacionale", koja se u protekloj sezoni „Zadruge" proslavila uz Anu Ćurčić, sprema se polako za ulazak u „Elitu". Pored nje, za sada se zna da će učesnici biti još Vanja Bogićević i Marko Đedović.

Ostatak imena još je prekriven velom tajni.

Kačavenda je, sa druge strane, ogromnu kartu već bacila na sto - podelivši onlajn jednu objavu sa izvesne fan stranice, koja vodi do linka s njenom izjavom u kojoj ona objašnjava kako će je veštačka inteligencija zastupati „dok se ona zeza u novom rijaliti formatu".

Ovime je mnoge zapanjila, najpre zato što nijedan rijaliti igrač još to dosad nije imao „na svojoj strani".

„Meni je ovo izazov!"

Milena Kačavenda, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Moram da se pohvalim, do sada niko to nije imao od učesnika. Napravili smo veštačku inteligenciju, za slučaj da se mnogi pomame, da pričaju i bave se mojim likom i delom... Odgovoriće im veštačka inteligencija, tačnije avatar. Priče su za sve spremne. Ko bude želeo da se igra sa kumom nacionale, neka se spremi. Opet kažem, ja ulazim da se družim i zezam, meni je ovo izazov. Moj životni izazov je samokontrola, podršku spolja nemam, poneću dršku bez metle, eventualno ću poleteti - prenosi „Srbija Danas" reči s jedne Jutjub stranice gde je Milena ovo kazala, a što je ubrzo osvanulo i na njenoj fan stranici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike