Milena Kačavenda spremna da dokrajči Anu Ćurčić: Ima dokaze i pakleni plan zbog kojih njena kuma strepi

13.08.2023

09:42

1

Autor: N. M.

Ona sve nakuplja pre ulaska u Elitu

Milena Kačavenda spremna da dokrajči Anu Ćurčić: Ima dokaze i pakleni plan zbog kojih njena kuma strepi
Milena Kačavenda i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kada je Milena Kačavanda zvanično odlučila da uđe u rijaliti „Elita“, već je bilo jasno da sprema  pakleni plan i to protiv svoje kume Ane Ćurčić.

I dok bivša partnerka Zvezdaan Slavnića tvrdi da poseduje ozbiljne dokaze kojima može da uništi kumu, sada izvori napominju da će upravo Milena ulaskom u rijaliti izneti pravu istinu o Ani.

Printscreen „Bajke iz podzemlja" Red TV
Milena Kačavenda

– Milena se baš naoštrila i nakupila je mnogo dokaza kojima će da uništi Anu. Ona jako spremna ulazi u sve ovo, tako da će nakon svakog iznošenja u rijalitiju neko iz spoljnog sveta da priloži dokaze za sve što priča. Koliko sam načuo, kuma planira da otkrije detalje neke navodne Anine afere sa jednim muškarcem dok je Zvezdan bio u zatvoru. Navodno se Ana plaši toga, jer taj lik je Bulićev prijatelj. Milena ima svašta da kaže o Ani što nije iznela i planira da obelodani sve što zna kaže izvor upućen u dramu, pa dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić

– Ona tvrdi da je Ana nakon izlaska iz Zadruge upoznala i Bulićevu devojku, a onda učinila sve da je on ostavi i bude sa njom. Koliko sam čuo, pre Zadruge, tačnije pre Aninog ulaska, njih dve su zajedno išle kod neke vračare i kako se šuška mnogi će se iznenaditi kada se sazna kome je Ana vračala. Biće to zanimljivo jer njih dve dosta znaju jedna o drugoj, a u ozbiljnom su ratu - zaključuje izvor za "Paparazzo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike