Prepoznajete li učesnika rijalitija? Fizički izgled doveo do savršenstva, pustio bradu, a nekad je pravio haos u "Zadruzi"

05.08.2023

08:45

1

Mnogim devojkama je bio san, a danas vodi potpuno drugačiji i mirniji život

Prepoznajete li učesnika rijalitija? Fizički izgled doveo do savršenstva, pustio bradu, a nekad je pravio haos u "Zadruzi"
Mensur Ajdarpašić - Copyright Instagram screenshot/mennsssur

Većina učesnika rijalitija ne nastavi karijeru u javnom svetu, iako brzo steknu popularnost. 

S druge strane, ima i onih koji odluče da ne koriste to za svoj put, a jedan od njih je i Mensur Ajdarpašić

Učešće u Zadruzi

Pre nego što je počeo učesnik "Zadruge", Mensur se bavio modelingom i kik-boksom. Međutim, polovinom decembra 2020. godine rešio je da postane učesnik pomenutog rijalitija.

Imao je sukob sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega je on diskvalifikovan, a ono po čemu mnogi pamte Mensura je i njegova burna veza sa Minom Vrbaški. 

ATAImages/ M.M.
Mensur Ajdarpašić

O njihovom odnosu pisalo se u svim medijima, a česte svađe dovodile su i do ozbiljnijih povreda. Na kraju je osvojio treće mesto u trećoj sezoni. 

Njihova veza nastavljena je i napolju, a onda je izbio skandal. Kada je Mina ušla u četvrtu sezonu rijalitija, ispričala je da ju je bivši dečko fizički napao, te da ju je izbacio iz automobila nasred autoputa. On je demantovao njenu izjavu, te je optužio da se služi lažima.

Bio je učesnik i pete sezone "Zadruge", kada je imao vezu sa Milicom Veselinović, a ni ona nije bila ništa manje burna. U jednom trenutku su čak posumnjali da je Milica trudna, ali je test za trudnoću pokazao suprotno. Na kraju je u ovoj sezoni osvojio četvrto mesto.

Život posle rijalitija

Čini se da je Mensur posle rijalitija nastavio nekim mirnijim putem, jer se nije toliko isticao u domaćim medijima. Međutim, prepoznatljivost i dobar izgled doprineli su tome da ostvari popularnost na društvenim mrežama.

Rešio je da se ozbiljno posveti treningu, a danas ga mnogi ne bi prepoznali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

Osim što je izdefinisao svaki mišić na svom telu, Mensur je pustio i veliku bradu, pa čak i kada objavi fotografiju na svom nalogu, mnogi nisu sigurni da je to zapravo on. 

No, sudeći po objavama, on uživa u životu, a osmeh sa lica ne skida.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike