Ko je brat Mensura Ajdarpašića koji je uhvaćen sa pola tone kokaina: Hapšen je zbog pokušaja ubistva

27.03.2023

15:46

0

U policiji je označen kao bezbednosno interesantna osoba

Ko je brat Mensura Ajdarpašića koji je uhvaćen sa pola tone kokaina: Hapšen je zbog pokušaja ubistva
Mensur Ajdarpašić - Copyright ATAImages/ M.M.

Brat bivšeg zadrugara Mensura Ajdarpašića, Ardijan Ajdarpašić je prema pisanjima medija, navodno uhapšen je u akciji „Virtus“ zajedno sa Baraninom Stojanom Dabanovićem. Policija je u toj akciji zaplenila 489 kilograma kokaina, a pomenutim licima je određen pritvor do 120 dana. 

Mensur je u Zadruzi odmah primećen zbog ljubavnih veza koje je imao, ali i svađa sa ostalim rijaliti igračima, a javnost je njegovog brata upoznala tokom jednog od video-poziva koje je imao Ardijan. 

Svojevremeno su mediji pisali da je Mensurov brat Ardijan hapšen zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Mensur i Ardijan Ajdarpašić

Prema pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.

Inače, tokom jednog verbalnog okršaja sa Vladimirom Tomovićem, Mensur je pozdravio ekipu iz zatvora i poručio im da je ovo samo „opomena“ aludirajući na Vladimira Tomovića, zbog čega je je on pobesneo, ističući da je opasno to što mu Ajdarpašić preti ljudima iz zatvora. Kada su ga ukućani pitali koliko su ti ljudi ozbiljni on je rekao samo: „Jako“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike