Miljana Kulić strahuje da Ivan Marinković ponovo ne napusti njihovog sina Željka: Skuplja bodove kod naroda (VIDEO)

30.07.2023

14:12

0

Plaši se razvoja situacije

Miljana Kulić strahuje da Ivan Marinković ponovo ne napusti njihovog sina Željka: Skuplja bodove kod naroda (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial

Miljana Kulić ponovo je, po ko zna koji put, zakopala ratne sekire sa produkcijom televizije "Pink", te je sinoć, prvi put nakon diskvalifikacije, gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem i gledaocima progovorila na brojne škakljive teme.

Osvrnula se i na rođendan svog sina Željka Kulića, kome je po prvi put prisustvovao i njegov otac Ivan Marinković, sa kojim je tokom učešća u poslednjoj sezoni rijalitija zakopala ratne sekire.

Kulićeva je istakla da je zabrinuta da će se njen sin vezati za Ivana, a da će ga on ostaviti čim prođe medijska pažnja.

Instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official
Ivan Marinković došao na rođendan svog sina Željka

- Skuplja sada bodove kod naroda. Mislim da će dok bude imao medijsku pažnju on misliti i na Željka, a kad toga ne bude, da ga neće biti. Mislim da nije zainteresovan. On je došao jednom posle rijalitija, kada je pošao za Leskovac, a onda drugi put za rođendan. Željka sam pitala da li želi kod tate da ide, jer znam kako mu je kad u vrtiću sluša o tuđim očevima - priča ona.

- Ne mislim da je iskren. Plašim se da će se Željko vezati za njega. To je bolno, šta ću ako budem morala da lažem dete gde mu je otac? Ne bih mogla da budem takav čovek da ne dopustim Ivanu da vidi svoje dete, ali ako on sam ne preduzme ništa povodom toga, šta da kažem? - rekla je Miljana.

- Ja njega zovem, on se javi, a volela bih da on to uradi prvi. Dva puta je to uradio nakon izlaska iz rijalitija - ispričala je Kulićeva, a šta je još imala da kaže na tu temu, detaljnije možete pogledati i videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike