Odomaćio se: Ivan Marinković uživa kod Kulića! Marija i Miljana ga ugostile, a mali Željko presrećan

02.07.2023

09:32

4

Sve ih raduje ovakav razvoj događaja

Odomaćio se: Ivan Marinković uživa kod Kulića! Marija i Miljana ga ugostile, a mali Željko presrećan
Marija i Miljana Kulić, Ivan Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivan Marinković je, tokom učešća u šestoj sezoni "Zadruge", uspeo da izgladi odnose sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić i sa njenom majkom Marijom. Tako se zbližio i sa sinom Željkom, kojeg je sada posetio u Nišu.

Mališan je nedavno boravio kod Ivana u Beogradu, a on je sada odlučio da ga poseti na jugu Srbije, a kako se čini, svi su veoma radosni zbog toga.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

- Ivana su Kulići juče gostili. Bukvalno se kod njih odomaćio. Marija je skuvala sve redno, srce joj je bilo puno što Željko ima oca koji brine o njemu. Čak je i plakala od sreće. Miljani je takođe drago zbog sina Željka. A mališan je toliko srećan - počinje priču izvor i dodaje:

- Ivan je strog, ali zna sa decom. Igraju se sa dinosaurusima. Čita mu knjige. Mali Željko voli da šutira loptu, a najviše voli kada mu tata doda loptu i on je jako šutne - dodaje izvor i ističe da se vidi velika promena kod Željka, koji je ranije pitao baku Mariju za svog tatu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

Miljana je na svom nalogu na Instagramu podelila i fotografiju na kojoj se Željko igra sa tatom, a očigledno je da su svi srećni što su napokon u ovakvoj situaciji.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike