Miljana Kulić se ošišala, prepolovila, pa zakazala svadbu i zvala Darka Lazića da joj peva: Bez njega ne mogu da živim!

29.07.2023

22:30

1

Autor: M. G.

Nenad Macanović Bebica ogromna joj je podrška

Miljana Kulić se ošišala, prepolovila, pa zakazala svadbu i zvala Darka Lazića da joj peva: Bez njega ne mogu da živim!
Miljana Kulić - Copyright Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV

Otkako je napustila rijaliti imanje u Šimanovcima, mnogo šta se promenilo u životu Miljane Kulić. Bivša zadrugarka je vidno oslabila, ošišala se na kratko, ali i prema sopstvenom priznanju - zakazala svadbu sa Nenadom Macanovićem Bebicom za septembar iduće godine. 

U razgovoru s domaćim medijima pred jednu emisiju, istakla je i kako je zvala Darka Lazića da joj na tom venčanju peva. Ovime je tek sve iznenadila, uzimajući u obzir to što ga je svojevremeno uhodila. 

Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nenad je moja podrška večeras u emisiji. Željkov rođendan je odlično protekao. Ivana (Marinkovića) sam zvala non-stop, jer protekle četiri godine nije dolazio sinu na rođendan. Obećala sam detetu, on je par puta slagao da će doći, a to nije uradio, šok bi bio za Željka da ne dođe. Meni nije stalo do Ivana u emotivnom smislu, već zbog sina - istakla je Miljana, pa nastavila o svom odnosu s nekadašnjim izabranikom:

Nenad Macanković Bebica, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ivan i ja smo u korektnim odnosima. Željka sam obradovala svim i svačim. Avioni, kamioni. Najveći poklon mu je što sam ja sa njim. Bebica i ja smo super. Bez njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u „Zadrugu 7"... Bebica se naljuti kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi, zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi.

Podsetimo, Kulićeva bi trebalo da zbog kršenja rijaliti ugovora plati kaznu od čak 100.000 evra. Pre nje je i Bebica bio diskvalifikovan, a njegova kazna iznosi 50.000. I dalje, oboje se prave da ih to nimalo ne dotiče. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike