Ivan Marinković došao sinu Željku na rođendan: Pune mu ruke poklona, a evo ko ga je dočekao!

27.07.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Divan dan provodi u porodičnom okruženju

Ivan Marinković došao sinu Željku na rođendan: Pune mu ruke poklona, a evo ko ga je dočekao!
Ivan Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mali Željko Kulić, danas proslavlja peti rođendan, a njegov otac Ivan Marinković došao je u Niš, piše „Pink.rs" da mu čestita, te i donese koji poklon. Kada se pojavio, Miljana Kulić ga je dočekala, a pošto je odložio veliku plavu kesu s belim tufnama seo je za sto i poslužio se, tik do Marije i njenog supruga Siniše.

Dečak tako dan, osim s drugarima, provodi i u kompletnom porodičnom okruženju.

Očito, drame koje su mu roditelji i baka imali u „Zadruzi" i ostale su iza njih. Društvo im je, inače, pravila i Miljanina sestra.

Za naslednika, inače, napravljena je torta s motivima superheroja, koja mu se prema fotografijama koje su osvanule na Instagramu i te kako dopala.

Porodica Kulić je, podsećanja radi, sklopila primirje sa Marinkovićem, koji je po izlasku iz „Zadruge 6” posebno blizak sa svojim sinom.  

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u „Zadruzi" tako da, kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - objasnila je Marija ranije, govoreći o nekadašnjem izabraniku njene ćerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike