Rođendansko slavlje malog Željka Kulića u Nišu: Torta sa likom Spajdermena i vatromet (FOTO)

27.07.2023

14:21

1

Autor: B. D.

Baka i mama su se potrudile da najmlađem članu porodice ulepšaju dan

Rođendansko slavlje malog Željka Kulića u Nišu: Torta sa likom Spajdermena i vatromet (FOTO)
Marija i Miljana Kulić, Ivan Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko danas puni pet godina. U porodici Kulić je danas u Nišu veoma veselo, a baka Marija i mama Miljana su se potrudile da Željku naprave pravu rođendansku bajku.

Naime, Željko je sa svojim drugarima oduvao svećicu, a snimcima i fotografijama sa rođendanske žurke se pohvalila baka Marija.

Da je baka vodila brigu o svakom detalju govori i to što je torta urađena sa Marvelovim likom Spajdermena. Na vrhu torte se se nalazi figurica i vatromet, svečice, a sa strane je napisano i ime slavljenika.

 

Podsetimo, porodica Kulić je sklopila primirje sa Ivanom Marinkovićem, koji posle izlaska iz „Zadruge 6” i te kako blizak sa svojim sinom. 

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da, kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - ispričala je Marija Kulić ranije o Miljaninom bivšem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike