Zvezdan Slavnić uzvraća udarac Anđeli! Nakon njene tužbe, povukao neočekivani potez: Branio sam je, a evo šta ona radi

27.07.2023

17:16

0

Drama nekadašnjeg para ne prestaje

Zvezdan Slavnić uzvraća udarac Anđeli! Nakon njene tužbe, povukao neočekivani potez: Branio sam je, a evo šta ona radi
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić/Printscreen ,,Amidži šou"

Danas je odjeknula vest da je Anđela Đuričić rešila da podnese tužbu protiv Zvezdana Slavnića, kao i TV Pink, a bivši, diskvalifikovani zadrugar prvenstveno nije želeo da se oglašava dok ne vidi o čemu se tačno radi.

Međutim, ipak se oglasio na svom TikTok nalogu, gde je naredio ljudima koji ga prate da njeno ime ne spominju, te istakao da je branio Anđelu, a da mu ona ovako vraća.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- Imam dve stvari da vam kažem. Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete - rekao je Slavnić besno i nastavio:

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Mislim da vam je jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ispao fer, a mnogi su do juče mi govorili malo si uradio za nju, trebalo je da uradiš više i savetovali me svaki dan nešto. Ovo je otišlo na neki nivo na koji nikada ne bih očekivao. Sa moje strane do toga nikad u životu ne bi došlo. Branio sam je i gurao sve po strani, a vi ste mi govorili kako nisam dovoljno uradio. Pričali ste da se krijemo i šta sve. Mislili ste da nisam bio iskren, a evo šta je ona uradila. Ne kažem da sam dobar, ali sam ispao fer. Tu temu zatvaramo zauvek. Jedno slovo njenog imena ne želim više da čujem - ispričao je bivši zadrugar.

Slavnić je odlučio da povuče i on potez protiv Anđele, tako što je angažovao tim moderatora da prate večerašnji lajv na Tiktoku i banuju sve ljude koji je pomenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike