Opljačkan Zvezdan Slavnić! Bivši zadrugar otkrio šta se dogodilo

25.07.2023

13:15

0

Autor: B. D.

Hakeri su mu upali na TikTok nalog

Opljačkan Zvezdan Slavnić! Bivši zadrugar otkrio šta se dogodilo
Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić je pokraden. Naime, posle diskvalifikacije iz „Zadruge” odlučio je da na TikToku drži lajvove i na taj način zarađuje novac, ali čini se da ga neko sabotira.

Kako je istakao, njemu pratioci uplaćuju novac preko kupovine raznoraznih TikTok poklončića, a sada se on požalio kako je pokraden. 

Printscreen/TikTok
Zvezdan Slavnić

- Pre 10, 15 dana su mi neki hakeri skinuli pare i onda smo mi to prijavili. Tek posle deset dana mi se javljaju ujutru, prekjuče u pet ujutru i ugase mi... Imam nalog, ali ne mogu da uđem. Tako da su ceo dan gledali, juče su mi javili da su svi podaci u redu i da čekamo 24 sata, onda su mi poslali nalog. Tako da tri dana nisam uzeo ništa - ispričao je Slavnić objašnjavajući da tri dana nije zaradio ni dinara, budući da nije uključivao lajvove. 

Podsetimo, Ana Ćurčić, bivša emotivna partnerka Zvezdana Slavnića je otkrila detalje oproštajnog pisma njegove majke koja je želela da sebi oduzme život.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- Dana 26.10.2020. godine probudila sam se neraspoložena, pomislila sam da skočim sa terase i olakšam sebi muke. Shvatila sam da ako bih to uradila, unesrećila bih porodicu. Moja snaja je videla da sam uradila to na terasi... - pročitala je Ana i dodala: "Ja sam u to vreme bila na treningu, pa kada su mi javili, odmah sam otišla kući, tu je bio moj sin i njegova drugarica".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike