Taru Simov žestoko osudili na mrežama zbog tetoviranja tokom dojenja, a ona otkrila: Izgubila sam mleko (FOTO)

25.07.2023

18:33

0

Fanovi sumnjaju da je doživela veliki stres zbog raskida

Taru Simov žestoko osudili na mrežama zbog tetoviranja tokom dojenja, a ona otkrila: Izgubila sam mleko (FOTO)
Tara Simov - Copyright Instagram screenshot/tarasimov

Kontroverzna bivša zadrugarka Tara Simov, porodila se početkom ovog meseca i na svet donela sina, kome su ona i njen, sada već bivši izabranik Danilo Raičević, dali ime Nikolaj.

Taman kada je javnost pomislila da je Simova uplovila u mirnu luku posle niza skandala, u i posle rijalitija, Tara je navodno raskinula romansu sa Raičevićem.

Simova je u jeku priča o raskidu donela odluku da na svom telu uradi dve nove tetovaže, od kojih je jedna posvećena njenom nasledniku. Detaljnije ih možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Ako Bog želi da zaštiti ženu, onda joj daje sina - napisala je Tara na ruci, a uz to dodala još jednu tetovažu na istom delu tela.

- Ne boj se, samo veruj.

Bivša zadrugarka je ovim potezom izazvala lavinu komentara na Instagramu, a jedan od pratilaca ju je upozorio da ne bi smela da se tetovira ukoliko doji bebu, našta mu je Simova ubrzo odgovorila.

- Izgubla sam mleko pre sedam dana - odgovorila mu je Tara, što je izazvalo još više reakcija njenih pratilaca, koji smatraju da se to dogodilo usled čitave drame sa Danilom.

Instagram screenshot/tarasimov
Tara Simov izgubila mleko

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike