Taru Simov optužili za bahato ponašanje u porodilištu: "Nevaspitana seljančura, pravila haos kad su joj skrenuli pažnju"

07.07.2023

17:05

2

Isplivale šokantne tvrdnje

Taru Simov optužili za bahato ponašanje u porodilištu: "Nevaspitana seljančura, pravila haos kad su joj skrenuli pažnju"
Tara Simov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša zadrugarka i voditeljka, Tara Simov, porodila se proteklog ponedeljka i na svet donela sina, kom su njen izabranik Danilo Raičević i ona dali ime Nikolaj.

Tara se porodila carskim rezom, a u porodilištu u Beogradu provela je svega nekoliko dana. Po nju i sina je došao njen izabranik sa majkom, Tarinom svekrvom, kao i njeni najbliži prijatelji. Iako je otežano hodala, Simova je bila nasmejana, a kako je otkrila, izgubila je dosta krvi prilikom porođaja.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da je bivša zadrugarka bila prilično bahata tokom boravka u bolnici, te da je od medicinskog osoblja zahtevala neuobičajene usluge.

- Nevaspitana seljančura. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: "Ej, ej, aloo, ti". I kad je sestra ušla da vidi je l' joj nešto treba, 'ladno je rekla: "Donesite mi jednu srednju kafu". Posle je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju - napisao je jedan tviteraš.

- Ma zato što je utripovala da je neko i nešto, pa onda ako nije po njenom kreće pretnja tužbom i histerijom - dodao je drugi tviteraš.

Printscreen/Twitter
Tviteraši opleli po Tari Simov

Simova nije komentarisala ove navode, a po izlasku iz porodilišta otkrila je da će njen izabranik i ona život sa bebom nastaviti u Nišu, kako bi joj oko novorođenčeta pomagali svekar i svekrva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike