Fatalna svekrva Tare Simov otkrila detalje iz porodičnog doma: Uvek sam na njenoj strani kada se posvađaju

14.07.2023

15:54

0

Marija ističe da je Tara sada njeno dete

Fatalna svekrva Tare Simov otkrila detalje iz porodičnog doma: Uvek sam na njenoj strani kada se posvađaju
Tara Simov sa bivšom svekrvom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna bivša zadrugarka i voditeljka, Tara Simov, početkom jula na svet je donela svoje prvo dete, sina. Njen izabranik Danilo Raičević i ona su mu dali ime Nikolaj, a Simova će za početak sa bebom živeti u Nišu, kod Danilovih roditelja, kako bi joj pomagali oko bebe.

Osim Tare i Danila, veliku pažnju javnosti privukla je Tarina atraktivna svekrva, koja je sa sinom došla po unuka i snaju u porodilište.

Danilova majka, Marija Ilić Švabić, je inače stomatolog, a sada je otkrila kako provodi vreme sa unukom i kako se bivša zadrugarka snašla u ulozi majke. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Ilić Švabić i Tara Simov

Marija je na samom početku razgovora priznala da joj prija medijska pažnja otkako je postala baka, iako se nije nadala tome. Ističe da je bila presrećna kada je beba stigla u njihov dom.

- To je najlepši osećaj, možda i lepši kad sa rodila sopstvenu decu, ljubav prema unučetu je nešto posebno. Mogu da razdvojim svoje dete i unuče. Unuk je nešto savršeno, on je meni sada smisao života. Tara je sada kao moje dete. Mi smo se složili da bude ime Nikolaj, podržaćemo je u svemu, ona podnosi najveću žrtvu u svakom smislu - rekla je Marija, a onda je progovorila o Tari.

Snaja i svekrva se odlično slažu

- Moguće je da se svekrva i snajka ovako slažu, ne odvajam je od sinova. Više joj dajem poršku njego sinovima, ja sam u svakom trenutku tu za nju. Ona je pokazala veliku zrelost, ovo je nešto posebno i to je za svaku pohvalu. Ona se snašla u ulozi majke kao da joj je to treće dete, jako je odgovorna. Njeni roditelji treba da budu ponosni kakvu ćerku imaju - rekla je ona.

Marija priznaje da je uvek na Tarinoj strani kada se ona i Danilo posvađaju.

- Ja sam na Tarinoj strani, i otac Danilov je na njenoj strani. Uvek smo zajedno, Tara nam je na prvom mestu kao majka našeg unuka. Kada dođe do nekih čarki, pomire se. Ona je stoički podnela trudnoću, jako je odgovorna - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danilo Raičević i Tara Simov

"Ceo dan radim i nije teško da pomognem Tari"

Danima se spekulisalo o Marijnom zanimanju, a ona je sada otkrila čime se tačno bavi.

- Ja sam stomatolog, specijalista oralne medicine, ja sam lekar ali u oblasti bolesti usta. Radim 27 godina, radim sada u domu zdravlja u Nišu i u privatnoj ordinaciji. Ceo dan radim, ali mi nije teško da dođem da vidim unuče i da pomognem Tari - rekla je Marija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Simov i Marija Ilić Švabić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike