Tara Simov o prvim problemima otkako je dobila bebu: Piće mamino mleko po cenu života

08.07.2023

11:24

0

Autor: B. D.

Novopečena mama ističe da joj ništa nije teško, te da se prilagođava nasledniku

Tara Simov o prvim problemima otkako je dobila bebu: Piće mamino mleko po cenu života
Danilo Raičević i Tara Simov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Novopečena mama Tara Simov, podelila je sa pratiocima na Instagramu kako se snalazi u najlepšoj životnoj ulozi, ali i sa kakvim problemom se suočila.  

Naime, kako je objasnila, ona ima problem sa dojenjem, jer beba neće da sisa, te mora da koristi aparat koji će joj pomoći da nahrani bebu.

- Svi me pitate šta to beba pije. Beba ne želi da sisa, pa koristim mašinu za izmuzavanje, piće mamino mleko po cenu života - napisala je Tara, objašnjavajući: 

Instagram printscreen/tarasimov
Tara Simov ima problem sa dojenjem

- I ne, nije mi naporno, sve više uživam u svakom trenutku. I u bolovima od operacije, i u bolovima tokom izmuzavanja, i u presvlačenju 15 put dnevno, i u noćnom buđenju i alarmima i ujedno što radim i nisam stala po pitanju posla nijedne sekunde. I ne, ništa nije teško, pogotovo kada dobiješ ovakav dar od Boga. Mame budite uporne i nema kukanja, meni sve ovo pruža užitak i radost, a koliko ste me naplašile, sreća živa ostadoh - napisala je Tara.

Instagram printscreen/tarasimov
Tara Simov otkrila kako se snalazi u ulozi mame

 

Podsetimo, Tara Simov se porodila carskim rezom, a kako je sama napisala, tokom porođaja je izgubila mnogo krvi. Njen partner, sa kojom je dobila naslednika Nikolaja je otkrio kako su se odlučili da daju sinu ime.

- Tarina inicijativa je bila da se zove Nikolaj, ipak je ona majka. Mi smo iz Crne Gore i imali smo spisak imena, neka su bila malo kritična za 21. vek. Ja sam hteo da se zove Nikša ili Filip, ali ona je rekla da je to kliše. Sve je prošlo u najboljem redu, čak i bolje nego očekivano. I ona i beba su super. Imala je niz problema, ali sve je podnela stoički - kazao je tada Danilo, pa otkrio da se još uvek nisu venčali: 

- Nismo se venčali formalno, živimo u Nišu, dolazimo ovde, idemo i za Skoplje. Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naročito srećna - rekao je Danijel.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike