Ženi se Nenad Aleksić Ša: Mlada i mladoženja najveseliji na intimnoj svadbi van Beograda (FOTO)

20.07.2023

14:45

0

Isplivale prve fotografije sa venčanja

Ženi se Nenad Aleksić Ša: Mlada i mladoženja najveseliji na intimnoj svadbi van Beograda (FOTO)
Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša - Copyright Instagram printscreen/nenadaleksicsha

Reper i bivši zadrugar Nenad Alesić Ša, danas se ženi po drugi put, sa mlađom izabranicom Vanjom Aleksić.

Svadbena ceremonija je uveliko u toku, a veseli mladenci nisu skidali osmeh s lica. Svatovi su svirali u koloni, a mlada i mladoženja su seli na prozore automobila i uživali u svom danu.

Odlučili su da svadbu naprave samo za najbliže prijatelje i članove porodice, u Kraljevu. Reper je putem svog Instagrama podelio niz storija i pokazao koliko uživa u atmosferi sa svojom izabranicom kojoj će se zakleti na večnu ljubav, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku tekasta.

Vanja je blistala u velelepnoj venčanici sa dugačkim velom, a Nenad je za ovu specijalnu priliku odabrao teget odelo i plavu košulju.

Podsetimo, Ša je tokom ušešća u ''Zadruzi'' imao turbuletnu vezu sa Tarom Simov, zbog koje je ostavio svoju dugogodišnju izabranicu Ivanu Aleksić. Ša je Ivanu javno prevario sa Simovom, a odmah nakon "Zadruge 4" potpisali su papire za razvod braka.

Njihova veza nije opstala, a tokom zajedničkog života doživeli su niz incidenata. Lupanje automobila, svađe, pa čak i fizički obračuni u rijalitiju. Simova je ubrzo našla partnera Danila Raičevića, s kojim je započela zajednički život, a potom i dobila sina Nikolaja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša sa bivšom suprugom Ivanom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike