Fran Pujas objavio privatne prepiske sa Anđelom Đuričić: "Progoniteljka" (FOTO)

25.07.2023

17:19

0

Otkrio istinu o njihovom odnosu

Fran Pujas objavio privatne prepiske sa Anđelom Đuričić: "Progoniteljka" (FOTO)
Fran Pujas i Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Instagram

Tokom rijalitija "Zadruga 6" mnogo se spekulisalo o odnosu Anđele Đuričić i Frana Pujasa, koji su između pete i šeste sezone rijalitija bili izuzetno bliski i u redovnom kontaktu, te se sumnjalo da između njih postoji nešto više.

Pujas je sada izrevoltiran Đuričićkinim ponašanjem objavio njihove privatne prepiske sa Instagrama, čime je dodatno podgrejao sumnje da je između njih bilo nešto više od prijateljstva.

- Od jutros čitam da sam postao gej, pa ako tako kažete, zar vas nije sramota da su nečije izabranice bile sa gej osobom? - zapitao se Fran, pa priložio prepisku sa Anđelom.

Instagram printscreen/nfra666
Privatna prepiska Frana i Anđele

Iz prepiske se jasno mogu zaključiti simpatije među bivšim zadrugarima.

- Ovde ću da stanem zasad jer sam dobar nakon svih vaših pljuvačina, a vi pažljivo birajte sa kim se zabavljate - poručio je Fran, a potom objavio i nastavak.

- Nakon što je od*ebana, znamo svi progoniteljku koja se javljala mojim prijateljima i htela da je smuvaju sa mnom - napisao je fran u opisu prepiske na kojoj se javno vidi da je iskulirao Anđeline poslednje poruke.

Instagram printscreen/nfra666
Privatna prepiska Frana i Anđele

Mnogi su uvereni da je ovo prijateljsko dopisivanje dvoje bliskih ljudi, a neki pak smatraju da je između Đuričićeve i Pujasa postojalo nešto više od prijateljstva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike