Anđela Đuričić snimila svoju prvu pesmu: Osvanula fotografija iz muzičkog studija (FOTO)

12.07.2023

19:11

0

Odlučila da se oproba i u muzičkim vodama

Anđela Đuričić snimila svoju prvu pesmu: Osvanula fotografija iz muzičkog studija (FOTO)
Anđela Đuričić - Copyright Privatna arhiva

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić digla je veliku prašinu svojim učešćem u "Zadruzi 6", ali i po izlasku iz rijalitija, budući da je u rekordnom roku našla novi posao i raskinula turbulentnu romansu sa Zvezdanom Slavnićem.

Iako je najavila svoju voditeljsku karijeru, Đuričićeva je sada odlučila da se oproba i u muzičkim vodama, te je snimila svoju prvu pesmu "Tražim te", koju potpisuje Saško Nikolić. Na društvenim mrežama je odmah osvanula i prva fotografija iz muzičkog studija, a Anđela je samouvereno otpevala, kako je i sama najavila, novi letnji hit.

Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official
Anđela Đuričić

- Kakav će ovo hit biti! Bravo Anđo - pohvalio ju je njen menadžer, direktor "Hype" produkcije, Saša Mirković, što je mlada Crnogorka odmah podelila na svom Instagramu.

Iako svojom emisijom "Tračarenje sa Anđelom" beleži zavidne rezultete, ambiciozna Crnogorka smatra da može da pruži više svojoj publici, te je svoj talenat odlučila da pokaže u muzičkim vodama i okuša sreću na estradnom nebu.

Nema sumnje da Anđela predano radi na novim projektima, a kako će zvučati njen debitantski singl, ostaje da čujemo kroz nekoliko dana.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike