Fran Pujas se oprostio od 22-godišnjeg Džokera: Sada nosim nešto što je pripadalo tebi (FOTO)

08.07.2023

13:00

0

Bivši zadrugar se družio sa popularnim beogradskim di-džejem

Fran Pujas se oprostio od 22-godišnjeg Džokera: Sada nosim nešto što je pripadalo tebi (FOTO)
Fran Pujas - Copyright 24sedam/Danica Božović

Đorđe Stojanović, 22-godišnji di-džej, poznatiji kao Džoker juče ispraćen na večni počinak, a njegovi najbliži članovi porodice i prijatelji su se oprostili od njega. 

Porodica mladog repera bila je obučena u belo, a ispred kapele nalazio se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: „Poslednji pozdrav Đoletu”.

Od poznatog di-džeja oprostile su se mnoge njegove kolege, te se među njima našao i bivši zadrugar i reper u usponu, Fran Pujas, koji je otkrio da je od mladog di-džeja nasledio nešto posle njegove smrti. 

Instagram printscreen/nfra666
Fran Pujas nosi naočare pokojnog Džokera

- Dragi moj Đole, danas sam nasledio nešto što je pripadalo tebi i svaki put kad mislim da sam u mraku i da imam problema u životu, staviću tvoje magične naočare da vidim svet lepim bojama, kao što si ga i ti gledao uz sve probleme koje si imao. Bio si pravi ratnik do samog kraja i inspiracija svima nama da zapravo shvatimo da mi nemamo problema u životu. Hvala ti što si bio deo mog života i vidimo se jednog dana. Počivaj u miru, anđele naš - napisao je Fran uz selfi sa naočarima pokojnog di-džeja.

Podsetimo, Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a neposredno pred svoj 18. rođendan se suočio sa istinom o svom zdravlju - da ima kancer limfnih čvorova. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOKƎR (@djjoker.official)

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je dva puta bio u četvrtom stepenu bolesti.U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju - da ode na transplantaciju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike