Anđela Đuričić u provokativnom izdanju na crnogorskom primorju: Dekolte do pupka i dubok prorez otkrili previše (FOTO)

06.07.2023

21:35

0

Pljušte komentari

Anđela Đuričić u provokativnom izdanju na crnogorskom primorju: Dekolte do pupka i dubok prorez otkrili previše (FOTO)
Anđela Đuričić - Copyright Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Diskvalifikovana bivša zadrugarka, Anđela Đuričić, nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u rodnu Crnu Goru, gde će boraviti neko vreme, dok se u potpunosti ne oporavi od trauma iz rijalitija.

Đuričićeva se prilično opustila otkako je raskinula sa 23 godine starijim Slavnićem, te sada koristi svaku priliku da pokaže kako uživa u životu i slobodi.

Slikala se na šetalištu u Portonovom, ponosna i nasmejana, kao da u proteklom periodu nije imala ljubavne brodolome i razmirice sa porodicom. Šetala je u ružičastoj haljini, sa dubokim dekolteom. Zbog dubokog proreza na haljini, sevale su i butine dok je pozirala, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Anđela je nedavno u velikom intervjuu za 24sedam progovorila o raskidu, roditeljima i rivalstvu sa Anom Ćurčić.

- Nije da nisu podržavali, ali nije ni da su bili za to i za sve što mi je Zvezdan uradio. Dešavale su se situacije između nas dvoje, i njima prosto nije bilo lako da to gledaju kao roditelji. Nisu bili za to njegovo ponašanje koje je pokazao. On je napolju prema meni bio odličan, drugačije je sve. Najsrećnija sam sada kada sam sama i kada sam se posvetila sebi - rekla je Anđela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike