Prijatelj Anđele Đuričić zahtevao od Zvezdana da je ne spominje: Ćutao sam 30 dana, mozak ste mi probili

17.07.2023

17:38

1

Autor: B. D.

Slavnić je istakao da nikome neće dozvoliti da negativno priča o njegovoj bivšoj

Prijatelj Anđele Đuričić zahtevao od Zvezdana da je ne spominje: Ćutao sam 30 dana, mozak ste mi probili
Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su zvanično raskinuli, ali njihov odnos i dalje intrigira javnost. Kako su oboje aktivni na društvenim mrežama, tu i dele svoju svakodnevicu sa pratiocima, a Slavnić je otkrio da mu je Anđelin drug poslao poruku da u lajvovima koje ima sa korisnicima drutšvenih mreža ne spominje bivšu. 

- Dobio sam poruku od Anđelinog prijatelja da ne spominjem Anđelu u lajvu, da nešto ružno pričam za nju, ili da nešto pričam o njoj - rekao je Zvezdan i nastavio:

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- Koliko znam, nisam to uradio, sad me dobro slušajte, trideset dana sam, ćutao, ćutao sam, evo ja sad kažem, nećemo da je spominjemo, ja je neću pominjati, ništa loše nismo spominjali, ja ovde ne dam da se spominje ništa loše o njoj, trideset dana sam ćutao i branio je, mozak ste mi probili, želim joj sve najbolje. Ona je to tražila, ne znam da li su nešto loše protumačili, ali ja sam ćutao 30 dana - rekao je Slavnić u lajv uključenju na TikToku.

Podsetimo, Anđela Đuričić je u intervjuu za 24sedam otkrila da je raskid sa Slavnićem definitivan, ali da bi pravi razlog istog sačuvala za sebe. 

- Jeste, raskid je definitivan, a pravi razlog vam ne mogu reći. Samo mogu da kažem, da će vreme pokazati svoje. Vremenom će svi shvatiti, za sada neka misle da sam ja kriva. Nemam problem sa tim, nije prvi put da plaćam za svoje i tuđe greške - kazala je ona, ističući da njih dvoje više nemaju kontakt:

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Mi se nismo čuli, niti ja imam potrebu, krenula sam dalje. Ne želim da se vraćam na to, smatram da nema popravke za neke stvari koje su se desile, ostaju trajno. Razgovor koji nema svrhu, nema potrebe ni da se obavlja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike