Dušica Jakovljević odbrusila na pretnje Anđele Đuričić: Nek bolje pogleda ko se bavi plasiranjem takvih stvari!

28.06.2023

15:01

0

Voditeljka se javno izvinila Crnogorki

Dušica Jakovljević odbrusila na pretnje Anđele Đuričić: Nek bolje pogleda ko se bavi plasiranjem takvih stvari!
Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Diskvalifikovana bivša zadrugarka Anđela Đuričić nedavno se u okviru velikog intervjua za 24sedam osvrnula na reakciju voditeljke "Zadruge", Dušice Jakovljević, na njenu fotografiju sa bazena, koju joj je tokom programa uživo pokazao Lepi Mića.

Dušica se, naime, zgranula kad je videla Crnogorkinu provokativnu fotografiju, koju je objavila jedna fan stranica uz opis "Pozdrav za porodice Slavnić i Ćurčić". 

Đuričićevu je voditeljkina reakcija izbacila iz takta, a posebno činjenica što je u programu predstavljeno kao da je Anđela poslala pozdrav Slavnićima i Ćurčićima. Tim povodom joj je zapretila, upozorila da "zaveže jezik" i ne služi se lažima, kako ne bi otkrila čime se ona bavi i sa kojim zadrugarima je bila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić

Pozvali smo Jakovljevićevu nakon Anđelinih pretnji, kako bi nam otkrila da li se plaši upozorenja i onoga što Crnogorka ima da otkrije o njoj.

- Jao ne, ne, ne! Ja radim svoj posao i samo sam reagovala na ono što mi je bilo pokazano u emisiji. Izvinjavam se Anđeli ako je nju to uvredilo - počela je Dušica.

- Niti me zanima, niti je znam... Imam 43 godine, imam dvoje dece i nek se drugi bave "Zadrugom". Meni je drago što je ona ponovo našla mir u svojoj porodici, tako da izvinjavam se ako su je poremetile moje reakcije. Hajde da se ne bavimo time čime Anđela preti, zato što to mene stvarno ne zanima. Imama ćerku i sina i stvarno ne mogu da se bavim time. Ne zanimaju me nikakvi ratovi da učestvujem u njima, dovoljno to rade zadrugari. Ja nisam ništa plasirala, nek bolje pogleda ko se bavi plasirajem i montiranjem takvih stvari, meni je to samo bilo pokazano - dodala je izrevoltirana voditeljka.

- Ja protiv nje apsolutno nemam ništa, moje je da komentarišem situacije u "Zadruzi" i to je to - poručila je Dušica Jakovljević za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Jakovljević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike