Zvanično potvrđeno da je ona nova voditeljka "Zadruge 7": Atraktivna Maša spremna za elitnu sezonu (FOTO)

17.07.2023

15:40

0

Milionski auditorijum do sada nije imao priliku da je upozna

Zvanično potvrđeno da je ona nova voditeljka "Zadruge 7": Atraktivna Maša spremna za elitnu sezonu (FOTO)
Zadruga - Copyright Promo

Pripreme pred sedmu sezonu rijalitija "Zadruga" su uveliko u toku, a kako produkcija najavljuje, elitna sezona popularnog rijalitija će sa sobom doneti niz novina, koje publika željno iščekuje.

Iako se spekulisalo da će bivša modelsica, Anastasija Buđić, biti novo lice "Zadruge", to se ipak neće dogoditi.

Produkcija televizije "Pink" je upravo potvrdila da će se Dušici Jakovljević, Darku Tanasijeviću i Ivani Šopić u novoj programskoj šemi pridružiti sveže lice, novinarka portala Pink.rs - Maša Mihailović.

Milionski auditorijum do sada nije imao priliku da upozna atraktivnu Mašu, a ona se sada oglasila i otkrila koliko je počastvovana zbog novog poslovnog angažmana, u koji ulazi sa velikim entuzijazmom.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka "Zadruge", Maša Mihailović.

Podsetimo, nagradni fond za prva četiri mesta je nikad veći, a pobednik će ovoga puta otići teži za neverovatnih 100.000 evra, dok će dugo, treće i četvrto mesto biti bogatiji sa po 50.000 evra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica i Željko Mitrović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike