Dušica Jakovljević dan posle operacije napustila bolnicu! Celo lice u zavojima, maramom skriva otoke: Nije samo nos operisala!

14.07.2023

11:06

0

Voditeljka je otkrila i šta još na sebi radila

Dušica Jakovljević dan posle operacije napustila bolnicu! Celo lice u zavojima, maramom skriva otoke: Nije samo nos operisala!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Jakovljević je juče imala operaciju devijacije nosa, a danas je već napustila privatnu kliniku u kojoj je obavila zahvat. 

Kako je istakla, sve je proteklo u najboljem redu, a voditeljka je ovom prilikom otkrila i da nije samo devijaciju sredila.

- Dobro sam, konačno se završilo. Srećna sam što se sve završilo, postoje stvari koje sam dodala. Operacija je protekla dobro, anestezija je bila super, buđenja sam se najviše plašila. Zategla sam podbradak i ruke. Ja vrlo transparentno sve radim, žene ne treba da budu osuđivane. Ja namerno razbijam predrasude, svako radi šta hoće. Uradila sam i nos malo - rekla je ona.

Dušica je na sebi imala haljinu, a zavoje i otoke sakrila je maramom i kačketom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Jakovljević

Podsetimo, Dušica je nedavno operisala sinuse, a operaciju devijacije nosa je dugo odlagala, te je konačno juče uspela i to da sredi. 

Ona je dosta toga dokumentovala i na svom nalogu na Instagramu, pa su svi mogli da vide šta joj se dešavalo.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike