Milica Mitrović otkrila vrtoglavu sumu novca koju dobija pobednik elitne "Zadruge 7": To nije sve (FOTO)

13.07.2023

18:20

0

Drugo, treće i četvrto mesto će takođe biti bogato nagrađeni

Milica Mitrović otkrila vrtoglavu sumu novca koju dobija pobednik elitne "Zadruge 7": To nije sve (FOTO)
Milica i Željko Mitrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vlasnik "Pink media grupe", Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović, uprkos brojnim spekulacijama da se rijaliti "Zadruga" ukida, najavili su najspektakularniju, sedmu sezonu pomenutog rijalitija koji menja naziv u "Zadruga 7 - Elita".

Pripreme sa sedmu sezonu uveliko traju, a kako najavljuju čelnici Pinka, ova "Zadruga" će izgledati potpuno drugačije, a sve će biti "elitno". Tako je i nagradni fond za specijalnu sezonu rijalitija nikad veći, a pobednik će osvojiti vrtoglavih 100.000 evra. Drugo, treće i četvrto mesto napustiće rijaliti sa po 50.000 evra.

Produkcija uveliko radi kastinge, a tim povodom se oglasila i Milica Mitrović, odnosno Velika šefica, na svom Instagram nalogu.

Mitrovićeva je pozvala ljude koji žele da se prijave za "Zadrugu 7" da pošalju svoju biografiju u kratkom videu u kom će se predstaviti i omogućiti sebi desetomesečnu borbu za prvu nagradu.

Svako ima pravo da se prijavi na kasting, a samo odabrani će se boriti za glavnu nagradu.

Poznato je da dosadašnji rijaliti igrači imaju posebne zahteve kada su u pitanju honorari i uslovi na imanju. Neki traže isplatu unapred, neki da na nedeljnom nivou budu snabdeveni hranom i cigaretama, jedni traže posebne prostorije, dok je drugima najbitnije da dobiju visok honorar.

Spekuliše se da će u sedmu sezonu ući Milena Kačavenda, koja se proslavila u medijima braneći kumu Anu Ćurčić tokom učešća u "Zadruzi 6".

ATAImages/Antonio Ahel
Milica i Željko Mitrović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike