Lazar Čolić Zola pokazao poruke! Evo otkud sumnja da je on otac Inine ćerke: Neću se smiriti dok ne saznam istinu! (VIDEO)

17.07.2023

09:25

0

Autor: M. G.

Rajzingerova se nedavno porodila i otad - bivšem zadrugaru nije nimalo lako

Lazar Čolić Zola pokazao poruke! Evo otkud sumnja da je on otac Inine ćerke: Neću se smiriti dok ne saznam istinu! (VIDEO)
Lazar Čolić Zola - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lazar Čolić Zola otvorio je dušu već na samom početku emisije „Narod pita", pa se osvrnuo na avanturu koju je imao s Inom Rajzinger u „Zadruzi", a koja se nedavno porodila. Zbog sumnji da je dete koje je dobila, ćerka Kajli, možda i njegovo, spreman je na DNK test, a njegovoj majci je, kaže, posebno loše zbog svega.

Čitava situacija u kojoj joj se naslednik našao veoma ju je uzrujala.

- U nezavidnoj sam situaciji, ne znam šta se dešava. Moja majka je zabrinuta. Čuo sam četiri strane priče, različite su sve. Ne znam ni šta da mislim, a ni kako da se osećam - počeo je on, pa je na pitanje voditeljke da li je istina da je Kajli njegova ćerka, odgovorio:

„Odnos je bio rizičan..."

- Uštao sa u „Zadrugu" 22. oktobra. Tada mi je Boki rekao da nam dovodi dve devojke u krevet, a jedan od njih je bila Ina. Malo smo pričali, desilo se šta se desilo. Sedam dana nakon toga je rekla da sumnja da je u drugom stanju. Dva puta smo radili test, koji je pokazao da nije. Odnos je bio rizičan, ali nakon što se dokazalo da nije, bio sam siguran da nije u trudna. Ona je na samom finalu rekla da nije u drugom stanju, a mojim fanovima je rekla da jeste ali da ja nisam pogodan za oca zbog mog ponašanja u rijalitiju. Nisam ja neki papak da ne prihvatim dete, ukoliko je moje. Dopisivala se sa mojom podrškom gde tvrdi da je moje, a meni je sonoć rekla da ne brinem i da nije sa mnom zatrudnela. Ja sam sad primoran da uradim DNK test kako bih znao, jer ne želim da ne budem pored deteta, ukoliko sam ja biološki otac. Moja majka se ne oseća dobro zbog ove situacije, jako je uzujana. Nisam odrastao s oba roditelja, a moja majka ne bi mogla da zamisli da ja dopustim da moje dete takođe odrasta bez oca.

- Stoji da nisam ni bajan, ni sjajan. Sad ću da ti pustim šta sam joj poslao - istakao je, pa pustio glasovnu poruku koju je bio uputio Ini:

- Ne kapiram zbog čega mi ne odgovaraš na poruke. Drugi ljudi mi govore da se sa njima čuješ, a sa mnom ne želiš? Da li je reč o medijskoj prašini ili si stvarno trudna sa mnom? Nije strašno ako si sa mnom zatrudnela, ne bih nikada dao da moje dete odrasta bez mene. Ne znam zbog čega mi se ne javljaš? Obasni mi?!

- Ne znam kako ljude nije sramota da forsiraju da li sam ja trudna ili ne na samom finalu, to je moj život. Da je Zoli stalo toliko, on bi me pozvao ranije i pokušao da sazna - napisala je, s druge strane, Ina jednom od Zolinih fanova.

- Deluje kao da se uvredila, jer joj nisi prišao tokom finalne večeri - rekla je onda voditeljka.

- Kažu da određeni broj žena koji se nalaze u toj situaciji ne žele da kažu ocu svog deteta da je njegovo, jer ne planiraju život sa njim, jer nisu to dete napravili u emotivnoj vezi. Ne mogu da budem miran dok ne saznam - dodao je bivši zadrugar, a još detalja čeka vas u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike