„Zaljubila sam se, a on je stalno u nekoj gužvi..." Slađa Lazić o Zoli posle „Zadruge 6": Evo i šta njen otac misli o svemu!

12.06.2023

09:58

1

Autor: M. G.

Poziv za Derventu je dobila i jedva čeka da ode u posetu

„Zaljubila sam se, a on je stalno u nekoj gužvi..." Slađa Lazić o Zoli posle „Zadruge 6": Evo i šta njen otac misli o svemu!
Slađana Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađana Lazić i Lazar Čolić Zola i te kako su intrigirali javnost tokom učešća u „Zadruzi 6". Ipak, zbog čestih drama nikako im nije polazilo za rukom da ozvaniče svoju vezu. Sada, pošto se šou završio, Slađa se oglasila pa ispričala kako stvari stoje i da li su usledile kakve promene na njenom ljubavnom planu otkako više ne boravi pred kamerama. 

- Nas dvoje nismo zajedno, ali me je zvao danas, kako bi me pitao kada ću doći u Derventu. Zaljubila sam se, ali je on stalno u nekoj gužvi, što ne menja činjenicu da smo stalno u kontaktu. Jedva čekam da odem kod njega. Želela bih odmah, ali to sad nije moguće. Moj otac je oduševljen Zolom, nije mu jasno što mu nisam pružila šansu u „Zadruzi". Zoli smetaju moje objave na Instagramu, verovatno na njega utiču loši komentari koje dobije od svojih fanova - počela je za „Pink.rs" ona, nakon čega je prokomentarisala i da li misli da Zola pokušava da se distancira od nje, uzimajući u obzir da nije imao poverenja u nju ni dok su bili u Beloj kući „Zadruge". 

„Emotivno je hendikepiran, bivša veza ga je osakatila!"

- Nisam mu ni u rijalitiju verovala da želi da bude sa mnom, zato što je želeo da imamo s*ks kako bih mu dokazala ljubav. Svesna sam svog izgleda, znam da mu se dopadam, a za nešto više od toga, moramo boje da se usaglasimo. On je emotivno hendikepiran nakon veze koja ga je osakatila, ali sam spremna da ga sačekam. Želim da ga čekam, ali nisam sigurna u njega. Čujemo se, moj otac podržava naš odnos, ali nadam se da sve ovo neće ostati na rečima - naglasila je bivša zadurugarka. 

Takođe, njen tata je, osim što im je dao blagoslov, takođe i pozvao Zolu u njihovu kuću. 

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jeste, pozvao ga je da dođe odmah nakon superfinala, ali to nije bilo moguće, jer je Zola želeo da vidi majku, što je normalno. Moj otac zna da kad nešto odlučim, da sam u to sigurna. Plašila sam se da će nakon našeg rastanka krenuti svojim putem, ali me je demantovao, javlja mi se stalno. Sad ostaje samo da vidimo kako će se ova priča odvijati - zaključila je za pomenute medije ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike