Crna lista za "Elitnu Zadrugu 7": Oni više neće moći da zarađuju novac u rijalitiju?

27.06.2023

17:36

2

Za njih nema mesta na malim ekranima

Crna lista za "Elitnu Zadrugu 7": Oni više neće moći da zarađuju novac u rijalitiju?
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, najavio je da je započeo pripreme na novoj sezoni "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita".

Kako je otkrio, on je započeo kasting za buduće igrače, a sudeći po tome što je najavio da će "tolerancija na društvene anomalije biti nulta", postavlja se pitanje da li će time neki bivši učesnici moći da se pojave na malim ekranima.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zadruga

- Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje - navodi izvor.

Kako se navodi, u novoj sezoni nećemo videti Anđelu Đuričić, Zvezdana Slavnića, Miljanu i Mariju Kulić, Nenada Macanovića Bebicu, Vladimira Tomovića, Valentinu Stanković, Super Cvetu, Kristijana Golubovića, Emila Bugarina, Uroša Ćertića, kao ni Mikija Đuričića.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica i Željko Mitrović

Podsetimo, Željko Mitrović je najavio i da se sprema novi nagradni fond, pa će tako pobednik dobiti nagradu od 100.000 evra, dok će onaj ko osvoji drugo, treće i četvrto mesto biti bogatiji za 50.000 evra.

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače - najavio je Mitrović, pa dodao:

 

 

- Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "Elita".

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike