Planovi Željka Mitrovića za period posle „Zadruge 6"! I supruga Milica imala je jasnu poruku (FOTO)

10.06.2023

14:45

0

Autor: M. G.

Čelnik „Pinka" već se bavi „novom televizijskom sezonom"

Planovi Željka Mitrovića za period posle „Zadruge 6"! I supruga Milica imala je jasnu poruku (FOTO)
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/M. M.

Šesta sezona rijalitija „Zadruga" završila se noćas, a pobednicom je proglašena Aleksandra Nikolić, koja je pored statuice dobila i 50.000 evra. „Zadruga 6", inače, okončana je nešto ranije nego prethodne, zbog tragedija koje su zadesile Srbiju.

Posle masakra u školi, a onda i strave kod Mladenovca, vlasnik „Pink" televizije Željko Mitrović doneo je odluku, na preporuku predsednika Aleksandra Vučića, da ukine ovaj program.

Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike važnija od svake vrste interesa „Pinka" i mog ličnog interesa - saopštio je bio Mitrović tada na svom Instagramu.

Preplavljen, onda, pitanjima - šta dalje, uz selfi sa suprugom Milicom prethodnog je dana na istoj platformi istakao:

- Moja kraljica i ja uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju „Zadrugu"! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije „Pink", kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje „Zadruge" sa preko devet miliona gledalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori! Bravo ljubavi, volim te.

 

 

Nešto zatim, Velika šefica otkrila je da će se tokom leta i dalje emitovati emisije vezane za pomenuti rijaliti. U komentarima ispod njihove objave, naime, fanovi su dosta pisali o tome kako žele da se one nastave. Mitrovićka je onda to i potvrdila, kratko istakavši:

- Biće.

Milica Mitrović, Instagram screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike