Prva ljubav zaborava nema! Ana Ćurčić i Aca Bulić prvi put javno u emisiji o pomirenju i kumi Mileni: Nismo više u kontaktu

09.07.2023

09:59

0

Autor: B. D.

Kako su oboje istakli, emocije su postojale, a taj osećaj se učvrstio posle izlaska iz rijalitija

Prva ljubav zaborava nema! Ana Ćurčić i Aca Bulić prvi put javno u emisiji o pomirenju i kumi Mileni: Nismo više u kontaktu
Ana Ćurčić i Aca Bulić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages Pixabay

Ana Ćurčić i Aca Bulić su prvi put gostovali zajedno pošto su obelodanili da su zajedno, a sada su sumirali utiske i otkrili kako je došlo do obnove njihove romanse.

- Sasvim spontano. Proradila je neka emocija, počeli smo da se viđamo i to je to - kazao je Aca sa osmehom na licu.  

- Prva ljubav zaborava nema. On je moja prva ljubav, moje prvo sve. MMi kao devojke razmišljamo, zakazali smo svadbu, ostala sam u drugom stanju želeli smo zajednički život, ali dogodila nam se ta tragedija - dodala je Ćurčićeva.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić

- Osećanja i sa jedne i sa druge strane su postojala, ali mi nismo imali kontakt. Kad smo počeli da dolazimo na emsije, da se češće viđamo, i tako su se ponovo rodile emocije - kazao je Bulić, a na pitanje Jeremićeve, šta je sa njegovom bivšom devojkom, on je bio kratak:

- Razišli smo se pre „Zadruge”. Kada god su me pitali, ja sam rekao da imam devojku, da me ne bi ništa pitali. Neću ženu da uvlačim u javnu priču, jer ona to ne želi. 

Jovana je upitala Acu kad je bio najponosniji na Anu.

- Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam sa njom svaki trenutak, sad je najbitnije da smo zajedno i da se volimo - kazao je Bulić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić, Ana Ćurčić

Inače, Ana Ćurčić je otkrila i da planira da otpočne biznis sa Zoricom Marković, a priznala i da više nije u kontaktu sa kumom Milenom Kačavendom.

- Bile smo prijateljice, nismo u kontaktu. Želim joj sve najbolje. Neka ona nastavi svoj put, ja ću svoj. U početku je sve bilo kako treba, kasnije je to prešlo sve granice. Ona se borila kako je umela, ja njoj ništa ne zameram. Nismo mi neprijatelji, samo smo se distancirale jedna od druge - ispričala je Ćurčićeva u Novom jutro. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike