Isplivale nikad viđene uspomene Ane Ćurčić i Ace Bulića: Ovako su izgledali pre 30 godina u jeku ljubavi (FOTO)

28.06.2023

14:11

0

Bili su nerazdvojni

Isplivale nikad viđene uspomene Ane Ćurčić i Ace Bulića: Ovako su izgledali pre 30 godina u jeku ljubavi (FOTO)
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić svojim turbulentnim odnosom obeležili su "Zadrugu 6", kada ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa 22 godine mlađom Crnogorkom, Anđelom Đuričić.

Tokom Aninog učešća, osim kume Milene Kačavende, najveću podršku iz spoljnog sveta pružao joj je i Aca Bulić. Njena prva velika ljubav, za kog je svojevremeno trebalo da se uda.  Aca je Ani bio i ostao najveća podrška. Uprkos raskidu, jedno drugom su ostali u najlepšem sećanju. Što su potvrdili i odnosom nakon rijalitija. 

Sada su isplivale njihove zajedničke fotografije iz mladosti, kada su bili zaljubljeni, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Ana je priznala da je u svakodnevnom kontaktu sa Acom nakon izlaska iz rijalitija, a sinoć je sa hiljadama pratilaca podelila uspomene iz mladosti i prisetila se njihove velike ljubavi.

Ana je objavila njihove stare zajedničke fotografije iz 1992. godine i pokazala kako su izgledali pre čak 31 godinu, a posebnu pažnju privukla je fotka s primorja.

Podsetimo, Ana i Aca su svojevremeno čekali bebu, a nakon što su dobili devojčicu devedesetih, lekari su im saopštili da je ona preminula neposredno posle porođaja. Njih dvoje i dan-danas sumnjaju u smrt novorođenčeta, jer nakon navodne smrti nikada nisu dobili njeno beživotno telo.

Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike