Ovo je bivša žena Ace Bulića: Biba mu je rodila decu, a pre pomirenja sa Anom, bio je sa ovim fatalnim ženama sa javne scene (FOTO)

04.07.2023

13:33

2

Svojom burnom biografijom privlači pažnju godinama

Ovo je bivša žena Ace Bulića: Biba mu je rodila decu, a pre pomirenja sa Anom, bio je sa ovim fatalnim ženama sa javne scene (FOTO)
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Biznismen i fudbalski trener Dragana Aca Bulić tokom svoje burne biografije godinama je privlačio pažnju jer je povezivan sa brojnim demama, kako sa javne scene, tako i van nje. Poslednjih meseci našao se u epicentru medijskog interesovanja, jer je njegova prva ljubav Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu 6" zbog prevare njenog tadašnjeg partnera, Zvezdana Slavnića.

Nakon manekenki Svetlane Dimitrić (Cece Šarić) i Agnete Azirović, pevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje dece. 

Sina i ćerku je dobio sa Bibom Bulić, koja je van javne scene. Danas je fudbalski agent, a u galeriji u nastavku teksta detaljnije možete pogledati kako ona izgleda.

Bulić je inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Juse Bulića, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina, a ubijen je u sačekuši 4. maja 1998. godine. 

Nedavno je postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspela da, bar na neko vreme, ukroti biznismenovo srce.

Iako je Ana Ćurčić sve najlepše donedavno govorila o Acinoj trenutnoj supruzi, oni su sinoć ozvaničili pomirenje posle više od 25 godina pauze. Aca je tim povodom priznao da nikada nije prestao da je voli, te da prva ljubav zaborava nema.

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Ana Ćurčić i Aca Bulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike