"Umrlo nam je dete" Burna ljubavna priča Ane Ćurčić i Ace Bulića: Baka im je prorekla tragičnu sudbinu dva dana pred veliku svadbu

04.07.2023

15:42

0

Istetovirao je njeno ime sa 13 godine i to mu je jedina tetovaža

"Umrlo nam je dete" Burna ljubavna priča Ane Ćurčić i Ace Bulića: Baka im je prorekla tragičnu sudbinu dva dana pred veliku svadbu
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Ćurčić i Aca Bulić sinoć su javno priznali obnovu romanse posle 25 godina pred širokim auditorijumom, iako je Bulić u braku sa dugogodišnjom partnerkom. On nije mogao da savlada, očigledno jake emocije, koje i dan-danas gaji prema Ćurčićevoj. 

Bulić je priznao da nikad nije prestao da voli Anu, kojoj je javno pružao bezrezervnu podršku tokom njenog učešća u rijalitiju.

- Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom su bezgranični - započeo je Aca.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Borba za Anin i bebin život

Zajedno su prošli kroz životnu tragediju, kada im je preminula ćerka odmah po porođaju, a Ana jedva ostala živa.

- Ta tragedija je obeležila deo mog života. 93. godina, oktobar, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je "ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete". Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, dok god sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu - kazao je Aca, pa istakao da se čuo sa njom pre samog ulaska u rijaliti.

Jedina tetovaža koju nosi je njeno ime

- Ja sam Anu istetovirao sa 13 godina. To je jedina tetovaža koju imam i dan-danas je nosim. Čuli smo se pre njenog ulaska u "Zadrugu". Ja sam joj dao podršku, razgovarali smo na sve neke teme. Nije me poslušala - zaključio je Aca u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Instagram printscreen/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić 1992. godine

Imali zakazanu veliku svadbu 

Ćurčićeva je jednom prilikom u "Zadruzi 6" progovorila o velikoj ljubavi i svadbi na koju je trebala da dođe beogradska elita.

- Aca je moja prva ljubav sa kojim sam imala sve prvo u životu, to ne moramo da naglašavamo šta je. To je čovek za kog sam trebala da se udam u devetnaestoj godini, sa kojim sam imala zakazanu ogromnu svadbu u "Mažestiku", gde je trebala da dođe cela elita Beograda, o kojoj se pričalo tri meseca pre nego što će se svadba desiti - počela je Ana.

Ana tvrdi da Slavnića nije varala sa Bulićem

- Bila sam trudna, umrlo nam je dete, to je čovek koji je obeležio moj život! Bude li još neko stao na moju uspomenu i na prijatelja koji je uz mene kao i njegova porodica, bila uvek kada je to trebalo i stavljati mi u usta da mene tamo neko čeka. S obzirom da taj čovek ima svoju porodicu, ima svoje unuke, svoju decu, svoju majku. Mislim da je jako ružno da iz usta ove gospođice ovde iza mene, meni neko priča da sam Zvezdana Slavnića varala - bila je izričita Ćurčićeva tokom svađe sa Anđelom Đuričić u rijalitiju.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić 1992. godine

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike