Slavnić planira likvidaciju Ane i Ace Bulića! Ćurčićeva otkrila detalje tajnog razgovora: Spomenuo je i koliko će platiti ubistvo

07.07.2023

17:38

0

Isplivao i šokantnan snimak

Slavnić planira likvidaciju Ane i Ace Bulića! Ćurčićeva otkrila detalje tajnog razgovora: Spomenuo je i koliko će platiti ubistvo
Zvezdan Slavnić, Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam/Katarina Mihajlović

Drugoplasirana bivša zadrugarka, Ana Ćurčić, čija ljubavna priča je obeležila šestu sezonu "Zadruge", nedavno je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita". Tom prilikom se u program uključila gledateljka, koja je pred milionskim auditorijumom u programu uživo otkrila stravične informacije o tajnom razgovoru Ane i Zvezdana Slavnića.

Naime, starija gospođa se obratila Ani, zamolivši je da otkrije šta joj je Slavnić rekao tokom boravka u rijalitiju, kada su se izdvojili nasamo i razgovarali bez bubica. Gledateljka je napomenula da zna o čemu je reč, te da Ćurčićeva treba to da obelodani javno. 

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Deo snimka iz pomenute emisije objavljen je na jednoj društvenoj platformi uz komentar da razgovor koji je Ana tada obavila sa Slavnićem u "Zadruzi 6", nije bio emitovan na televiziji tokom trajanja rijalitija.

Tvrdnje dobro upućene gledateljke su potpuno zbunile Anu koja je u trenutku zastala, progutala knedlu i pokušala da utiša bubicu. U programu se ipak čulo kada je izgovorila strašnu stvar koju joj je Slavnić tada rekao. 

- Pričao je o meni i Aci Buliću i da će unajmiti nekoga da nas likvidira, čak je i sumu rekao - izjavila je Ana. Ćurčić, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

https://youtube.com/shorts/ws2a9ZVdBtQ?feature=share

Podsetimo, Ana Ćurčić je nedavno obnovila romansu sa prvim dečkom, biznismenom Acom Bulićem, koji joj je tokom učešća u rijalitiju pružao bezrezervnu javnu podršku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike